Husté polévky i silné vývary k zimnímu období neodmyslitelně patří. Zasytí, dodají potřebnou energii i vitaminy, a co je hlavní – pochutná si na nich celá rodina. Jejich pestrost je opravdu široká, dopřát si můžeme masové, zeleninové, luštěninové, krémové či se zavářkou. My jsme pro vás vybrali ty nejlepší, na kterých si určitě pochutnáte.
Polévky jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně. Zpravidla se servírují k obědu před hlavním chodem, ale díky své vydatnosti jsou velmi často podávány i samostatně, například k večeři. Jejich příprava je opravdu snadná, a pokud máte již předem připravený vývar, ať již hovězí, uzený, slepičí, kuřecí nebo zeleninový, také i velmi rychlá.
Polévka, která opravdu zahřeje, je bez pochyb česnečka. Zkuste ji podle našeho receptu>>>
Video se připravuje ...
Syté polévky z luštěnin
Luštěninové polévky opravdu zasytí a dodají tělu mnoho bílkovin
• Autor:
iStock