Klasická roláda z vepřového masa
V roládě z vepřového bůčku se zeleninovou naplní hrají prim kysané zelí a kořenová zelenina. Roláda díky tomu získá pikantní chuť, je šťavnatá a skvělá bude jak s bylinkovými bramborami, tak vlažná s čerstvým pečivem. Nestárnoucí klasiku v podobě rolády s vaječnou naplní, s okurkou a párkem ozvláštníte sterilovaným hráškem, který přidáte do míchaných vajíček před rolováním.
Roláda z vepřového masa pro gurmány
Pokud si libujete v originálních chuťových kombinacích, určitě vás chytne za srdce i jazyk roláda z vepřové panenky s parmazánem a bazalkovým pestem. Připravuje se na červeném víně, které masu dodá nejen skvělou chuť, ale panenka díky němu bude také dokonale křehká. Chuť bazalky je součástí také tohoto rolovaného bůčku s bazalkovým pestem. Nejlépe chutná bůčková roláda za studena s netradiční meruňkovou majonézou a je jako stvořená pro pikniky nebo večírky s přáteli.
Roláda z kuřecího masa třikrát jinak
Kuřecí maso tvoří se sýrem nerozlučnou dvojici. Vyzkoušejte tuhle kuřecí roládu s nivou a vejcem podle receptu oblíbené herečky Heleny Růžičkové. Na její přípravu použijete celé kuře, takže se vysušeného kuřecího masa bát nemusíte. Roláda s náplní z vinné klobásy a vařeným vejcem bude báječná z vepřového, jemného telecího i kuřecího masa. Připravte k ní dokonalou bramborovou kaši a luxusní nedělní oběd máte na stole.
Plněná roláda z červeného masa
Opravdoví labužníci si pochutnají na nevšední roládě z jelení kýty s bylinkovou náplní s žampiony a ořechy. Tímto receptem oslníte při svátečním obědě tchyni i rodinné přátele. Zkuste k této roládě na stůl přinést pikantní dýňové chutney, v kombinaci s jelením masem bude chutnat skvěle. Dáváte-li přednost přeci jen klasice, vyzkoušejte náš recept na hovězí ptáčky s rýží, vejcem a okurkou nebo hovězí roládky v houbové omáčce. Zachutnají vám nejen s rýží.