Znáte kúru K17? Pomůže vám na jaře detoxikovat tělo, a ještě zhubnout

5. května 2023 • 00:00

Po dlouhé zimě mnozí z nás touží po osvěžení a znovunalezení své energie a také zbavení se nějakého toho kila navíc. Jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout, je detoxikace těla. Jenže která kúra opravdu pomáhá? Zkuste tu s akčním názvem K17. Je založena jen na pár bylinkách se zázračnými účinky.

Detoxikační kúry jsou čím dál tím oblíbenější, protože pomáhají vyčistit tělo od škodlivin, které se nahromadily během chladného zimního počasí nebo při nevyváženém životním stylu či stresu. Jednou z možností, kterou můžete své tělo znovu nakopnout,  je kúra K17. Nejenže se budete cítit lépe, ale ještě nastartujete metabolismus, a zimní kila tak půjdou snáze dolů.

Detoxikačních přípravků je mnoho. Můžete zkusit třeba chutný drink podle našeho receptu>>>

Video se připravuje ...

Detoxikační kúra K17 je založena na směsi bylinných extraktů, které mají detoxikační účinky a pomáhají při regeneraci organismu. Jejím základem jsou jen čtyři blahodárné složky: pýr, bříza, jasan a směs bylin na čištění krevního oběhu.

Pýr je bylina, která se v tradiční medicíně používá jako diuretikum a prostředek proti křečím. Obsahuje flavonoidy, které pomáhají odstraňovat toxiny a zlepšují funkci jater. Dále také pomáhá zlepšit trávení a podporuje vylučování nadbytečné vody z těla.

Pýr zná každý, ale spíš jako trávu, na kterou se dá pískat. Přitom je to zázračná léčivka Pýr zná každý, ale spíš jako trávu, na kterou se dá pískat. Přitom je to zázračná léčivka • Autor: iStock.com

Bříza je strom, který se používá také jako diuretikum a podporuje čištění ledvin. Také v sobě skrývá silné antioxidanty, které pomáhají neutralizovat volné radikály a ochraňují tělo před poškozením buněk. Bříza dále podporuje detoxikaci jater a pomáhá eliminovat škodlivé látky z těla.

Jasan podporuje funkci jater, pomáhá vylučovat škodlivé látky z těla a zlepšuje trávení. Také má silné antioxidační a protizánětlivé účinky, čímž z těla dostanete to špatné, co si stihlo nastřádat. Jasan podporuje imunitní systém a zlepšuje obranyschopnost těla. Pomáhá také zvyšovat energii a zlepšovat celkovou vitalitu.

Jasan najdete v mnoha parcích Jasan najdete v mnoha parcích • Autor: iStock.com

Bylinek, které mají blahodárný vliv na čištění krve a krevního oběhu, je mnoho. Mezi nejsnáze dostupné patří:

  • Pampeliška - obsahuje hořčiny, které podporují funkci jater a ledvin a pomáhají odstraňovat škodlivé látky z krve.
  • Česnek - čistí krev tím, že rozpouští krevní sraženiny a snižuje hladinu cholesterolu.
  • Šalvěj - má antioxidační účinky a pomáhá odstraňovat škodlivé látky z těla.
  • Kopřiva - pomáhá detoxikovat krev a podporuje činnost ledvin.
  • Rakytník - má vysoký obsah vitaminu C a antioxidantů, které odstraňují škodlivé látky z těla a podporují imunitní systém.
  • Máta - zlepšuje činnost jater a ledvin a pomáhá detoxikovat krev.

Je však důležité si uvědomit, že detoxikace není žádný zázrak. Není to jednorázový proces, ale spíše trvalý způsob života. Můžete začít s kúrou K17, ale pokud se budete dále stravovat nezdravě a nebudete dbát na své tělo, všechno se vrátí zpět. Proto se snažte vést zdravý životní styl a pravidelně provádět detoxikaci, aby byl váš organismus stále v dobré kondici. Věřte, že když se budete o své tělo starat, tak ono se bude o vás starat také. A výsledek budete mít před sebou – zdravé tělo a radost ze života.

Jak si K17 dávkovat

Nejsnazší je koupit si jednotlivé extrakty léčivých rostlin v prodejnách se zdravou výživou nebo v lékárně. Na každé lahvičce je uveden ideální počet kapek odpovídající vaší tělesné hmotnosti. Všeobecně však platí užívat pýr, krvečisticí směs a břízu současně, po využití lahvičky břízy začít s jasanem a vše doužívat. Po skončení poslední lahvičky lze kúru zopakovat, ale doporučuje se aspoň několikatýdenní pauza. 

Než se pro detoxikaci rozhodnete, vždy se poraďte s lékařem, zejména pokud máte nějaké zdravotní problémy nebo užíváte léky.

Chcete zůstat v klidu? Vyzkoušejte antistresový drink >>>

Video se připravuje ...

Autor: TR