Začíná Restart roku 2019! Sdílíte zdravé jídlo s ostatními? Přihlaste se!

Začíná Restart roku 2019! Sdílíte zdravé jídlo s ostatními? Přihlaste se!
snídaně • Autor: iStock
15. ledna 2019 • 00:00

Baví vás zdravě vařit a svoje výtvory fotíte na Instagram nebo máte dokonce blog o zdravém jídle? Pak se přihlaste nebo nominujte někoho ve svém okolí na www.restartsdietou.cz od 2. 1. do 30. 1. 2019. Jste to právě vy, kteří můžete ukázat, že zdravý životní styl je fajn. Pojďte se s námi podělit o své tipy, svou cestu a svou životní změnu.

Hledáme vás, kteří jste změnili svůj život a chcete motivovat i ostatní. Soutěžíme o titul

RESTART ROKU!

Máte svůj blog, webové stránky nebo sdílíte zdravé recepty s ostatními na sociálních sítích? Nebo znáte někoho takového, o kom by měli naši čtenáři vědět? Hledáme všechny, kteří mohou nabídnout svůj příběh o změně vlastního života, o sportu, jídle či vlastní proměně. Přihlásit sebe nebo svého favorita můžete od 2. 1. 2019 do 30. 1. 2019 na www.restartsdietou.cz.

Pojďme ukázat, že zdravý životní styl nemusí být o tvrdé dřině a odříkání nebo míse neochucené zeleniny, ale že nás může bavit, že ho můžeme žít a že je fajn cítit se dobře. A své favority v těchto oblastech nominuje i redakce Diety.

FOOD RESTART je kategorie pro vás

Baví vás zdravé jídlo, zkoumání nových ingrediencí a kombinací, zkoušíte zdravé recepty, nebo jste vegan, milovník raw, cukrfree, bezlepku apod.? Chcete svými recepty a vášní pro jídlo inspirovat ostatní?

Jak to bude probíhat?

Z nominací čtenářů či samotných přihlášek bude porotou složenou z redakce a odborníků vybráno 5 SEMIFINALISTŮ každé kategorie. Z nich budou následně čtenáři v časopise i na webu vybírat a zvolí 3 FINALISTY, kteří postoupí do velkého finále.

O konečných vítězích rozhodne porota z řad partnerů i VIP osobností spojených s časopisem. Více na www.restartsdietou.cz Projekt vyvrcholí festivalem zdravého životního stylu Restart s Dietou a vyhlášením Restartu roku.

Na vítěze čeká zájezd v hodnotě 50 000 Kč.

Do soutěže se můžte přihlásit ZDE >>>

Autor: Redakce