Oslavte s námi kulaté narozeniny F.O.O.D. PIKNIKu

9. července 2020 • 13:45

Poslední prázdninovou neděli 30. srpna se koná v pražském parku Ladronka tradiční akce plná skvělého jídla a zábavy pro celou rodinu, kterou pořádá časopis F.O.O.D. a vydavatelství CNC. Letos nás čeká jubilejní 10. ročník. A nezapomeňte, že vstupné je zdarma.

F.O.O.D. PIKNIK začíná v 11 hodin dopoledne a vrcholit bude v 19 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na zhruba stovku stánků s farmářskými výrobky a streetfoodovým občerstvením. Po celou dobu se bude konat zábavný program na hlavní scéně. K dispozici budou relaxační zóny na posezení a odpočinek.

Tradičně bude možné na F.O.O.D. PIKNIKU zakoupit za přátelskou cenu piknikový koš plný dobrot od partnerů akce. Prodej začíná v 11:00 a bude trvat do vyprodání zásob.

Tradičně bude možné na F.O.O.D. PIKNIKU zakoupit za přátelskou cenu piknikový koš plný dobrot od partnerů akce. Prodej začíná v 11:00 a bude trvat do vyprodání zásob. Tradičně bude možné na F.O.O.D. PIKNIKU zakoupit za přátelskou cenu piknikový koš plný dobrot od partnerů akce. Prodej začíná v 11:00 a bude trvat do vyprodání zásob. • Autor: F.O.O.D. piknik

Na F.O.O.D. Pikniku bude také možnost zakoupit zvýhodněné roční předplatné časopisu F.O.O.D. se skvělým dárkem!

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat to nejlepší z produkce malovýrobců, farmářů, street foodu, bister a food trucků. V pestré skladbě stánků budou zastoupeny grilované speciality, burgery, žebra, trhaná masa, hot dogy, mexické, asijské i francouzské speciality, na své si přijdou i vegetariáni a vegani, milovníci sushi či cupcakes. Osvěžit se bude možné rolovanou zmrzlinou či domácími nanuky. O pitný režim se postarají výrobci domácích limonád a ciderů, vinaři či řemeslné pivovary. Domů si pak budou moci návštěvníci odnést zavařeniny, pesta, omáčky, oleje, sirupy, koření či dobroty pro mazlíčky.

Programem na hlavní scéně bude po celý den provázet spolupracovník redakce časopisu F.O.O.D., herec, gastronadšenec a autor Gastromapy Lukáš Hejlík. Těšit se můžete na kuchařské show, na scéně se vystřídají lektoři z Gourmet Academy, finalisté soutěže Master Chef a zástupci časopisu F.O.O.D. Program zakončí stand up vystoupení komiků známých z pořadu Na stojáka, Ivy Pazderkové, Ester Kočičkové a Richarda Nedvěda.

Video se připravuje ...

Pro nejmenší bude připravena velká dětská zóna a program ve spolupráci s časopisy Sluníčko a Mateřídouška. Větší děti si mohou zkusit školu vaření s Globusem (5 kurzů po 30 minutách).

Vstup na akci je zdarma.

Pořadatel si vyhrazuje právo akci zrušit nebo upravit její průběh v závislosti na aktuální epidemické situaci. Akce se bude řídit Covid bezpečnostními předpisy včetně dodržení desinfekcí, odstupů a stavebně členěného areálu. 

www.food-piknik.cz

Autor: F.O.O.D.