Silvestrovská oslava, kterou všechny ohromíte: Inspiraci na výzdobu i občerstvení najdete v naší galerii

30. prosince 2022 • 12:00

Zakončete konec tohoto roku a oslavte příchod nového roku stylově. Uspořádejte party pro vaše přátele nebo rodinu ve velkém! Inspirujte se v naší galerii plné silvestrovské výzdoby i prostřených stolů a připravte si tu nejlepší silvestrovskou oslavu, na kterou jen tak nezapomenete.

Poslední dva roky vybízejí k oslavám silvestra v domácím prostředí. Pro někoho příjemná změna, pro jiné to znamená spoustu obav z příprav jedinečného slavnostního večera. S našimi tipy se nemusíte bát neúspěchu. Dokonalý večer zajistí lehká výzdoba, chutné jídlo, pití a dobrá nálada!

Video se připravuje ...

Blýskněte se s výzdobou!

Při výzdobě myslete na to, že každý detail je důležitý. Méně je někdy více, ale v tomto případě to rozhodně neplatí. Čím více se bude váš stůl třpytit a blýskat, tím hezčí silvestrovskou atmosféru vytvoříte. V obchodě i na internetu seženete různé tipy světelných řetězů, bannerů, girland, konfet, silvestrovských nafukovacích balonků, ale i ozdobných párátek a papírového jednorázového nádobí, které vám ušetří práci při úklidu.

Občerstvení pro každého

Na silvestrovský stůl připravte nejlépe pohoštění formou bufetu. Vsaďte na rozmanitost, aby si každý našel to pravé, na co má chuť. Vyzkoušet můžete hermelínovou pomazánku, budapešťskou nebo všemi oblíbenou česnekovou na chlebíčky a jednohubky. Velmi originální jsou batátové jednohubky s hráškem a krevetami.

Česneková pomazánka na Silvestra nezklame>>>

Video se připravuje ...

Zapomeňte na kupované slané krekry a doplňte občerstvení domácími škvarkovými, sýrovými tyčinkami nebo tyčinkami se slaninou a tymiánem. Hodit se budou také šneky z listového těsta se slaninou a paprikou, které chutnají naprosto skvěle. Hodování zakončete lehkým a dokonalým dezertem v podobě pěny s polevou z hořké čokolády.

Upečte si rychlé šneky podle videoreceptu>>>

Video se připravuje ...

Základní koktejly, bez kterých se neobejdete

Při příchodu hostů zahajte party welcome drinkem. Nejlépe se hodí sklenička dobrého sektu. Během večera buďte originální a nabídněte míchané alkoholické koktejly, se kterými zazáříte. Neexperimentujte a držte se tipů, které ocení každý. Takové osvěžující Mojito nebo lahodná Piña Colada nikdy neomrzí. Ochutnejte třeba i jednoduchou Mimosu nebo bezkonkurenční Cuba Libre.

Skvělá je i silvestrovská bowle>>>

Video se připravuje ...

Na Nový rok vyměňte vánoční věnec za novoroční>>>

Video se připravuje ...

Autor: red