Pikantní romadurová pomazánka: Recept na výborné pohoštění k pivu
K výrazným sýrům se pivo skvěle hodí. Zkuste ho proto přidat i do této pomazánky, jejíž základ tvoří romadur a tvaroh. Podívejte se na videonávod a připravte ji přátelům k pátečnímu posezení u piva.
Naučte se s kuchařem Karlem pikantní pomazánku pro pořádné chlapy. Spolu s pivem PRIMÁTOR Weizen můžete vykouzlit skvělé občerstvení během pár minut.
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny na přípravu pomazánky
100 g tvarohu
100 g romaduru
50 g pomazánkového másla
1 menší cibule
50 ml světlého pšeničného piva PRIMÁTOR WEIZEN
sůl
mletý pepř
kmín
chilli
kváskový chléb nebo opečené toastové chleby
Jak udělat romadurovou pivní pomazánku
Tvaroh, romadur a máslo utřeme do hladkého krému. Romadur je tvrdší sýr, proto ho můžete nastrouhat a práci si trochu ušetřit.
Přidejte pivo a vymíchejte pomazánku dohladka. Osolte, přidejte pepř a ostatní koření a přidejte najemno nakrájenou menší cibuli.
Hotovou pomazánku namažte na chléb či topinky. Ozdobte plátky rajčete a posypejte řeřichou nebo pažitkou. Podávejte ideálně s PRIMÁTOR PREMIUM nebo PRIMÁTOR 13 POLOTMAVÝ.