Londýnská restaurace se nestydí. Na jídelním lístku nabízí předehru i vyvrcholení!

27. ledna 2023 • 16:00

Londýn je domovem tisíců jedinečných podniků, ale u poměrně konzervativních Britů byste nejspíš nečekali, že budou mít i restauraci a bar se sexuální tematikou. Jmenuje se Naked Soho a stydlivější povahy v něm uvede do rozpaků nejen samotná výzdoba podniku, ale i originálně pojatá jídla a nápoje.

Restaurace Naked Soho byla otevřena loni v červnu, a přestože nápis uvnitř tvrdí, že jde o první londýnskou restauraci se sexuální tematikou, není to tak docela pravda. Už od začátku 80. let funguje v Londýně například restaurace Stringfellows, v níž mohou hosté (mimo jiné) při jídle sledovat ženy tančící u tyče. Naked Soho není ani první restaurací, která oslavuje nahotu. V roce 2016 byla totiž v hlavním městě Velké Británie otevřena velmi originální a kupodivu i velmi úspěšná restaurace s názvem Bunyadi, v níž se všichni zákazníci musejí po příchodu svléknout donaha, aby si mohli užít „přirozený“ kulinářský zážitek.

V Naked Soho si můžete pochutnat i na salátu Caprese >>>

Video se připravuje ...

Nicméně i Naked Soho je v mnoha ohledech originální. Její zakladatelé tvrdí, že má oslavovat lidské tělo, sexualitu a umění. Najdete v ní stěnu ověšenou pánskými i dámskými přirozeními, spoustu uměleckých děl (eroticky zaměřených, jak jinak) a jídla vám naservírují na originálním nádobí, které vám nejspíš vžene ruměnec do tváří. 

V nabídce je Bohyně sexu i vyvrcholení 

A do rozpaků nejednoho hosta přivede i nahlédnutí do jídelního a nápojového lístku. Každá specialita, kterou si tu objednáte, je nějakým způsobem spojena s mužskými nebo ženskými genitáliemi. Na úvod a uvolnění je určitě dobré dopřát si minimálně jeden z nabízených míchaných koktejlů, například Bohyni sexu, Pana penise nebo Řvoucí orgasmus. Pak můžete pokračovat salátem Caprese, který tu podávají jako Cock-prese (cock je anglický slangový výraz pro penis).

Pozadu nezůstávají ani hlavní jídla, která najdete pod názvem The Climax (vyvrcholení). Můžete si dát například Prsatou burratu nebo Italského hřebce, což je caponata ze smaženého lilku a míchané zeleniny. Překvapit umí i pokrmy, které se na jídelním lístku tváří naprosto nevinně. Třeba boloňské těstoviny. Dostanete je na speciálním 3D talíři, jemuž uprostřed dominuje vztyčené pánské přirození.

Neposlušné dezerty

Zajímavý je také výběr „neposlušných“ dezertů, které jistě ocení hlavně ženy. Není jistě lehké zvolit si mezi čokoládovým brownie s názvem Tall, Dark and Handsome (Vysoký, tmavý a hezký) a originálně tvarovanou vaflí pojmenovanou Eat a Dick! (dick je vulgární název pro penis). Tu navíc při servírování doprovází show, kterou byste si podle personálu rozhodně neměli nechat ujít.  

Kromě originálně pojatých jídel a nápojů je restaurace také plná přiležitostí k focení, ať už se chcete nechat zvěčnit u vagíny, nebo s panákem v podobě skleněného penisu naplněného tequilou a s kopečkem šlehačky navrch.

Podnik sklízí chválu i stížnosti

Veškeré kuchyňské nádobí i výzdobu restaurace navrhly dvě mladé britské designérky Hani Lees Dresner a Lydia Reeves a jak tvrdí zakladatelé podniku, rozhodně nemělo jít o žádnou pornografii, ale pouze o umělecké zobrazení lidského těla. Spousta lidí je z nového londýnského podniku nadšená, najdou se ale i tací, kteří nejsou příliš šťastní z toho, že se tímto způsobem oslavuje lidská nahota a sexualita. První stížnosti se objevily hned den po otevření. Restaurace se musela na měsíc zavřít a předělat. Největším problémem byla okna, která bylo nutné zakrýt, aby lidé z ulice neviděli, co se děje uvnitř.

Naked Soho jistě není úplně ideálním místem pro rodinná setkání nebo první rande, nicméně ti, kteří chtějí originálně oslavit narozeniny nebo třeba rozlučku se svobodou, se tu skvěle pobaví (pokud jim tedy nevadí trocha vulgarity a genitálie všude a ve všech možných podobách).

Autor: AK