Ed Sheeran má nové podnikání. Chce dobýt svět svými pálivými omáčkami!

1. března 2023 • 00:00

Populární anglický zpěvák a skladatel Ed Sheeran, známý především díky hitům ​​jako Bad Habits nebo Shape of you, patří mezi největší světové hudební hvězdy. Nyní se ale rozhodl zazářit i v jiném oboru, a to v potravinářství. Na trh totiž přichází s novou řadou pálivých omáček.

„Měl jsem pocit, že v mém životě něco chybí, a po dlouhém hledání jsem si uvědomil, že je to správná pálivá omáčka. Tak jsem udělal @tinglyteds,“ napsal Sheeran v příspěvku na Instagramu, kde představil své nové pálivé omáčky, které dostaly jméno podle jeho přezdívky z dětství.  

Nová omáčka je ideální třeba na toast s avokádovou pomazánkou >>>

Video se připravuje ...

O Sheeranovi je známo, že miluje jídlo, a obzvlášť velkou zálibu má v kečupu. Před pár lety mu byla dokonce věnována speciální edice kečupů Heinz s potetovaným obalem. V krátkém videu, které zpěvák zveřejnil nedávno na Instagramu, se ale přiznal, že čím je starší, tím víc potřebuje něco kořeněného a ostřejšího. Proto bylo jeho cílem vytvořit všestrannou pálivou omáčku, která by měla hustší konzistenci podobnou kečupu a byla tak akorát pálivá, aby se dala použít téměř na všechno, od burgerů až po vajíčka. A která hlavně neskončí někde vzadu ve vaší spíži, ale bude se hrdě vyjímat v popředí, a hlavně se bude používat.

Víc než rok hledal perfektní kombinaci

Se skvělým týmem zkoušel Ed Sheeran víc než rok různé kombinace a nakonec skončil u dvou verzí, které mu připadají perfektní – středně kořeněná Tingly Sauce a mnohem pikantnější Xtra Tingly Sauce. 

Tingly je středně pálivá omáčka, která pouze jemně zahřeje vaše chuťové pohárky, zatímco Xtra Tingly vás už přenese na další tepelnou úroveň, kdy se vaše chuťové pohárky skutečně rozezpívají. Obě pálivé omáčky, jejichž základem jsou papričky jalapeňos, mají lehce kouřovou příchuť s čerstvými citronovými tóny, které jsou doplněny směsí bylinek a koření.

K snídani, obědu i večeři

Ed Sheeran je ze svých omáček opravdu nadšený a tvrdí, že jsou velmi univerzální. On sám je prý používá každý den a dává si je během snídaně, pokud je slaná, oběda i večeře. Jsou dokonalým doplňkem k hranolkům, kuřecím nugetkám, na avokádový toast nebo třeba k falafelu. „Nedávno jsem je měl s sebou na turné, abych je vyzkoušel ke všem možným jídlům. A opravdu není nic, k čemu by se nehodily. Snad jen kromě banánů, to nezkoušejte,“ vtipkuje v instagramovém videu zpěvák, který má se svými omáčkami velmi ambiciózní plány. Do konce tohoto roku by je chtěl prodávat po celém světě. Zatím je možné omáčky předobjednat na oficiálních stránkách značky. Dvojbalení obsahující obě verze omáčky vás vyjde na 6 liber.  

Video se připravuje ...

Autor: AK