Co k pivu a vínu? Zkuste recepty na nakládaný hermelín, česnek i cibulky!
Po nakládaných pokrmech sáhneme nejenom, když se nám nechce vařit, ale také ve chvílích, když si chceme dát něco dobrého k vínu nebo potřebujeme rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu. A co naložit, aby se vám už při pohledu na sklenici sbíhaly sliny? Podívejte se na těchto 5 nakládaných receptů!
Nakládané cibulky jsou skutečnou lahůdkou, která se perfektně hodí jako doplněk k večernímu pivu nebo vínu. Klidně si s receptem pohrajte – místo zeleného pepře dejte kapary nebo přidejte trochu aromatického hřebíčku.
Nakládané cibulky jsou skutečnou delikatesou
Nakládaný hermelín v oleji se výborně hodí jako zakousnutí k pivu nebo na víkendový pobyt na chalupě. Aby byl hermelín správně naložený, děláme ho už dva až čtyři dny před konzumací.
Nakládaný hermelín je známou a oblíbenou pochoutkou
Stává se vám, že česnek chytí plíseň nebo zvlhne? Naložte ho! Vynikající nakládaný česnek pak můžete použít v různých pokrmech, třeba do masových rolád. Takto ho budete mít po ruce po celý rok a veškerou úrodu spotřebujete do posledního stroužku.
Funguje léčba česnekem? Přečtěte si!
Nakládaný a kořeněný ovčí sýr má tu výhodu, že v lednici vydrží opravdu dlouho – více než měsíc. Tak ho můžete mít k dipozici vždy, když je potřeba, a vytvořit z něj rychlou a zdravou večeři.
Které sýry můžete jíst při hubnutí?
Nakládaný ovčí sýr vydrží v lednici i měsíc
Nakládané brusinky se výborně hodí jak do sladkých, tak i slaných pokrmů. Vynikající jsou třeba s nakládaným hermelínem nebo k pravé domácí svíčkové.
Zázračné brusinky na hubnutí i na mužskou plodnost
Brusinky se hodí jak ke sladkým, tak i slaným pokrmům
Nakládat nemusíte jen okurky! V nálevu je výborná i mrkev. Připravte ji podle našeho receptu na nakládané karotky a uvidíte, že jí nikdo neodolá!