Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!

  • 15. května 2023 • 00:00

    Dochází vám inspirace na večeře a nechcete strávit v kuchyni celé hodiny? Přinášíme tipy na skvělá a rychlá jídla od pondělí do pátku, která hravě zvládnete do půl hodinky. Wrapy s kuřecím masem a avokádem, krémovou chřestovou polévku nebo pizzu Margherita zaručeně ocení celá rodina!

    V kuchyni nemusíte trávit mládí. Prolistujte se naším článkem a vyberte si, co uvaříte dneska, zítra i pozítří. Všechny recepty stihnete připravit do půl hodiny a hlavně si pak na nich pochutnáte!

  • Wrapy s kuřecím masem

    Zkuste zdravější variantu wrapů s avokádem a kuřecím masem Zkuste zdravější variantu wrapů s avokádem a kuřecím masem • Autor: F.O.O.D.

    Lehké wrapy s kuřecím masem budete mít hotové raz dva! Jsou plněné grilovaným kuřecím masem, mrkví, avokádem a salátem. Na majonézu tentokrát zapomeňte, tyto tortilly jsou potřené krémovým sýrem. Využít navíc můžete i zbylé maso z pečeného kuřete od oběda.  

    Pokud ale chcete zkusit i domácí tortilly se snadnou náplní, inspirujte se ve videu >>>

  • Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

     

    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřecím masem oceníte jako rychlou večeři i oběd Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřecím masem oceníte jako rychlou večeři i oběd • Autor: F.O.O.D.

    Lahodné krémové penne s plátky pečených kuřecích prsíček, zalité smetanovou omáčkou s rajčaty a špenátem si zaručeně oblíbíte. Penne můžete nahradit i jiným druhem těstovin. Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem jsou tou večeří, kterou rozhodně nebudete vařit poprvé a naposled.

    Když uvaříte těstovin víc, můžete ze zbytku druhý den připravit skvělý salát k obědu nebo večeři>>>

    Video se připravuje ...

  • Pizza Margherita

    Za tuto večeři vás bude rodina zbožňovat. Jednoduchá a rychlá, to je rajčatová pizza Margherita s pořádnou dávkou mozzarelly, bazalky a s vůní česneku. Uvidíte sami, jak se po této dobrotě zapráší.  

    Pizzou překvapíte k večeři nejen své ratolesti Pizzou překvapíte k večeři nejen své ratolesti • Autor: F.O.O.D.

  • Chřestová polévka s pestem

    Nepropásněte chřestovou sezónu a pusťte se do skvělé polévky Nepropásněte chřestovou sezónu a pusťte se do skvělé polévky • Autor: F.O.O.D

    Chřestová sezóna je v plném proudu. Nepropásněte to a připravte si k večeři skvělou jemnou chřestovou polévku s pestem. Krémová polévka zjemněná smetanou, doplněná o mandle a parmazán vás mile překvapí.  

    Odřezky z chřestu nevyhazujte. Podívejte se, jak se dají chutně využít>>>

  • Smaženka s restovanou zeleninou

    Pokud máte minimum času na přípravu, tak tyto smaženky zvládnete za pár minut Pokud máte minimum času na přípravu, tak tyto smaženky zvládnete za pár minut • Autor: F.O.O.D.

    Máte doma zbytek chleba? Můžete s ním vykouzlit hotové zázraky. Nenáročné smaženky s restovanou zeleninou vás dostanou od prvního kousnutí. Chleba obalený ve vajíčku a dijonské hořčici se směsí restované zeleniny chutná naprosto báječně.  

    Nebo je místo smaženky libo čerstvé bramborové gnocchi s restovanou zeleninou? >>>  

  • Lečo s rybou

    Netradiční lečo s rybou si oblíbíte Netradiční lečo s rybou si oblíbíte • Autor: F.O.O.D

    Patříte-li mezi milovníky leča, pak musíte rozhodně ochutnat tuto variantu z rajčat, paprik, cukety a doplněné o rybí filety. Vyzkoušejte lečo s rybou a připravte tak netradiční a chutnou večeři pro celou rodinu.  

    Levnější varianta večeře je zapečená brokolice>>>

    Video se připravuje ...

  • Bramborové placky s brokolicí a pórkem

    Placičky z brambor, brokolice a pórku si zamilujete! Placičky z brambor, brokolice a pórku si zamilujete! • Autor: F.O.O.D.

    Tyto placky vykouzlíte z nahrubo nastrouhaných vařených brambor, vajíčka, orestovaného pórku a brokolice do pár minut. Bramborové placky s brokolicí a pórkem můžete servírovat samotné nebo v kombinaci s lehkým zeleninovým salátkem.

    Klasické bramborové placky taky mají něco do sebe. Podívejte se, jak je udělat ze zbylých brambor >>>

Autor: red