Prostřeno! s VIP hosty ze seriálu ZOO, tentokrát u Zdeňka Mahdala: Jak pobavila sexem nabitá zábava a kdo to všechno vyhrál?

3. března 2023 • 19:00

Zdeněk Mahdal je sice výborný herec a dabér, ale jaký je hostitel? Zvládne připravit několikachodové menu a ještě své hosty pobavit? 

Známý herec a dabér Zdeněk Mahdal divákům ukázal, jak vypadá čistě pánská domácnost. Zdeněk se totiž netají tím, že už nějaký čas žije sám. A rozhodně nestrádá! Vsadil na své oblíbené a osvědčené recepty, připravil chlebíčky, kyselicu, vepřové s knedlíčkem a zelím a jako poslední chod zvolil štrúdl. Připravil se i na vegetariána Pepu. Naservíroval mu místo masitého hlavního chodu krupicovou kaši, kterou mu ostatní mohli jen závidět. A  zábava byla tentokrát dabingová. Zdeněk totiž pozval své hosty do dabingového studia a bavili se o sexu. Pro koho je sex fajn? A šlo o realitu, nebo jen dabing?   

Video se připravuje ...

Jak to všechno dopadlo?

Jak Zdeněk o svém domově říká, je to takový Karlštejn. Ženy mohou přijít, ale musí odejít. Naštěstí se na své hosty  těšil bez rozdílu pohlaví! Vetší starosti mu dělalo vegetariánské jídlo pro Pepu.

Vaření mu šlo samo o sobě pěkně od ruky. Využíval rodinné recepty, ale i spotřebiče, které se běžně nepoužívají. Například vepřové maso pekl v remosce, aby mu trouba zůstala volná na dezert. Při přípravě nastaly i vtipné chvíle, to když hostitel zapomněl dát do zelné kyselice zelí. Naštěstí si vzpomněl včas.

Po příchodu hosté místo předkrmu dostali rovnou notnou porci zábavy. Začalo se dabovat a Zdeněk vybral téma sex. Naštěstí to nikomu nedělalo problém a lehce pikantní téma maximálně hosty nažhavilo na blížící se jídlo.

Předkrm – chlebíčky, měly velký úspěch. Ještě větší slávu však získal Zdeňkův trapas, když na předešlé návštěvě nepoznal svou kolegyni Michaelu Pecháčkovou (v seriálu představuje Sid, jednu z hlavních postav) ze seriálu ZOO. Měl ji za Pepovu přítelkyni.

Hlavní chod se nesl na podobně úspěšné vlně. Pepa dostal vegetariánské knedlo vepřo zelo, což nakonec byla krupicová kaše. Sladké vzpomínky na dětství sice konzistencí prý připomínaly lepidlo, ale chutnaly! Ostatní strávníci hlavně ocenili domácí zelí, které si Zdeněk Mahdal vyrábí sám.

Sladká tečka – štrúdl už byla opravdu jen tečkou, za kterou získal nejen pochvaly, ale společně s dokonalým menu mu přinesla sdílené první místo. Vyhrál společně s Denisou Pfauserovou a svou výhru věnuje Nadačnímu fondu Šestý smysl.

Chcete ochutnat pokrmy, které Zdeněk servíroval? Máme pro vás hercovy recepty!

České chlebíčky

Video se připravuje ...

Suroviny:

  • 1 veka
  • 500 g vlašského salátu
  • 200 g šunky
  • 3 vejce
  • 3 kyselé okurky
  • 1 paprika
  • 1 rajče  

Postup:

Potřeme veku vlašským salátem a nazdobíme šunkou, vejcem, okurkou a plátkem papriky, eventuálně kouskem rajčete.

Slovácká kyselica

Slovácká kyselica Slovácká kyselica • Autor: FTV Prima

Suroviny:

  • 200 g fazolí
  • 500 g zelí
  • sušené houby
  • 2 plátky celeru
  • 2 mrkve
  • 2 petržele
  • bobkový list
  • 200 ml šlehačky
  • zásmažka
  • majoránka
  • sůl  

Postup:

V jednom hrnci uvaříme zelí doměkka, ve druhém namočené fazole přes noc s kořenovou zeleninou a sušenými houbami. Nesolit! Po změknutí fazolí oba hrnce slijeme do jednoho, zeleninu propasírujeme, zahustíme zásmažkou a šlehačkou. Dosolíme, přidáme majoránku.

Vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo • Autor: FTV Prima

Suroviny:

  • 5 vepřových kotlet, eventuálně krkovice
  • 6 cibulí
  • česnek
  • kmín
  • bramborový knedlík
  • sůl  

Postup:

Kysané zelí uvaříme, poté slijeme kyselou vodu a několikrát propláchneme. Přidáme cibuli osmahnutou dohněda, povaříme a zahustíme. Maso pečeme v troubě při 180 °C asi hodinu, podléváme vodou, předtím pod něj dáme cibuli, potřeme česnekem, nasolíme a pokmínujeme.

Štrúdl

Štrúdl Štrúdl • Autor: FTV Prima

Suroviny:

  • 1 listové těsto
  • 500 g jablek
  • skořice
  • skořicový cukr
  • cukr
  • rozinky

Postup:

Těsto rozválíme a vložíme směs z jablek, rozinek a cukru. Pečeme při 180 °C asi 40 minut.

Autor: TR