Letní grilování s kořením z Kambodži

21. června 2021 • 00:00
Prezentace klienta • 

Grilování s přáteli a rodinou může letošní rok nabrat zcela nový rozměr! Široká paleta autentických chutí kampotských pepřů a koření v organické kvalitě z Kambodži Vám dává nevídané možnosti jak zazářit u grilu či v kuchyni!

Špičkové grilování pro přátele a rodinu již rozhodně nemusí začínat nákupem sáčků pestrobarevných směsí koření či marinád, které spolehlivě přebijí chuť jakéhokoliv masa. S Kampotským pepřem z La Plantation na to můžete jít přesně naopak - nechat vyniknout maso jako hlavní ingredienci a kolem něj rozjet jemnou harmonii chutí a aroma toho nejkvalitnějšího pepře a koření z Kambodži.

K dispozici máte paletu 15 druhů špičkových pepřů od klasických suchých přes fermentované, dehydrované či zauzené. Svou fantazii a experimenty s kombinacemi tak můžete rozjet naplno a dát grilování úplně jiný rozměr! Zjistíte, že grilování jen se solí, pepřem a základními bylinkami vás nenechá spát a doma si dokážete připravit steak jak ze špičkové restaurace! Ne nadarmo se pro pepř a další koření po staletí vypravovaly karavany a v podpalubí plachetnic byly jedním z nejcennějších nákladů.

Do burgerů, marinád, omáček či Vašich vlastních směsí koření pak můžete využít kurkumu, citronovou trávu, zázvor či galangal. Až fantasticky vonící červené či zelené khmerské kari provoní Vaše polévky, omáčky, dipy či wok k nepoznání.

Sázka na jistotu je kombinace černého Kampotského pepře v mlýnku a unikátního v mořské soli fermentovaného měkkého pepře z La Plantation na dochucení masa, zeleniny, do omáčky, salátu či pepřového másla. Tyto vybrané pepře můžete do 30. 8. nakoupit v jedinečné letní akci s 33% slevu s kódem AKCE33 v košíku s dopravou zdarma, skvělým zážitkům tedy již vůbec nic nebrání!

Slevu můžete uplatnit na stránce akce:

www.kampot.cz/akce33

Projekt kampot.cz přináší do ČR špičkové pepře a koření oceňované nadšenci i profesionálními šéfkuchaři v organické kvalitě z Fair Trade farmy La Plantation se zaručeným původem, šetrným dopadem na životní prostředí, podporou místních obyvatel a komunity tradičních pěstitelů v Kambodži.