Food festival na Ladronce: Menu pro avokádové nadšence

Video se připravuje ...
1. září 2018 • 00:00

Na kolik různých způsobů si můžete vychutnat avokádo? Právě na tuto otázku se rozhodli najít odpověď v Avocado Street Bistru. Jejich nejoblíbenější kombinace můžete ochutnat ve stánku, který najdete i na letošním zářijovém F.O.O.D. pikniku na pražské Ladronce. Loňský ročník gastronomického festivalu si s námi připomeňte ve videu v úvodu článku.

Piknikové koše plné dobrot, atraktivní program, skvělé jídlo… To je ideální důvod přijít na F.O.O.D. piknik, dát si tu schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli, a užít si den společně. Vstup je tradičně zdarma a na místě si, tak jako je zvykem, budete moci koupit piknikové koše, dát si něco dobrého u stánků farmářů a kulinářů, rozložit piknikovou deku a užívat si den. Také letos budete mít možnost ochutnat avokádové speciality ze stánku Avocado Street Bistro, které jsou doslova pastvou pro oči.

Avokádový toast i pastrami burger tradičně na F.O.O.D. pikniku

Filip a Kateřina z Avocado Street Bistro milují avokádo. Je to právě jeho neutrální chuť, která podle Filipa vybízí k experimentům. Užít si tak v jejich podání můžete slané dobroty stejně jako dezerty. Až ochutnáte jejich největší hity, jako jsou chléb s hummusem, avokádem a klíčky, avokádové pastrami nebo plněné slané croissanty, pochopíte, proč se jim avokádo ještě nepřejedlo. 

Dobroty, které dvojce z Avocado Street Bistro prodávala loni, a odpověď na otázku, zda existuje pokrm, ve kterém jim avokádo nechutná, najdete ve videu v úvodu článku.

Autor: Karolína Fourová