F.O.O.D. piknik 2018: Káva z českých pražíren a domácí celozrnné bábovky

Video se připravuje ...
17. srpna 2018 • 00:00

Nedokážete si představit den bez kvalitní kávy? Tak přijďte na začátku září na F.O.O.D. piknik 2018, kde si můžete už tradičně dopřát výběrovou kávu z českých pražíren, mimo jiné i v pojízdné kavárně TU KAFE. Pro mlsouny nabízí i domácí celozrnné bábovky nebo výborné bezlepkové koláče. Podívejte se na videu, jaké dobroty nabízeli na minulém ročníku F.O.O.D. pikniku na pražské Ladronce.

Piknikové koše plné dobrot, atraktivní program, skvělé jídlo… To je ideální důvod přijít na F.O.O.D. piknik, dát si tu schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli, a užít si den společně. Vstup je tradičně zdarma a na místě si, tak jako je zvykem, budete moci koupit piknikové koše, dát si něco dobrého u stánků farmářů a kulinářů, rozložit piknikovou deku a užívat si den. Jedním ze stánků, kam budete moci zavítat, bude kavárna na kolech TU KAFE.

Bezlepkové brownies, celozrnné bábovky i koláče pro vegany

Za vznikem pojízdné kavárny TU KAFE stojí Anna Mrázová, která food truck nejen sama řídí, ale také připravuje kávu, kterou si vlastnoručně vybírá z českých pražíren. Jak  říká, moučníkům, které v kavárně na kolech nabízí, se snaží dávat něco navíc, proto používá celozrnnou mouku, ale ochutnat můžete i vyhlášené bezlepkové brownies a na své si přijdou také vegani.

Připomeňte si s námi nabídku TU KAFE na gastronomického festivalu F.O.O.D. piknik 2017 ve videu v úvodu článku.

Autor: KF