Cheese house na festivalu F.O.O.D. piknik 2018 představí to nejlepší ze sýrů

Video se připravuje ...
22. srpna 2018 • 00:00

V Cheese house o sýru něco vědí a tihle sýroví nadšenci přivezou to nejlepší ze "sýrových velmocí" na pražskou Ladronku. Podívejte se na videu, co nabídli na loňském ročníku F.O.O.D. pikniku a nechte se provést světem sýrů od těch, kteří na to zkrátka mají čich.

Piknikové koše plné dobrot, atraktivní program, skvělé jídlo… To je ideální důvod přijít na F.O.O.D. piknik, dát si tu schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli, a užít si den společně. Vstup je tradičně zdarma a na místě si, tak jako je zvykem, budete moci koupit piknikové koše, dát si něco dobrého u stánků farmářů a kulinářů, rozložit piknikovou deku a užívat si den. Stejně jako loni přivítáme mezi stánkaři rodinnou firmu Cheese house.

Sýry k vínu, olivy a pikantní klobásky

Jan Dostál je jeden z mála těch, kteří sýry nejen milují, ale i jim opravdu rozumí. Není proto divu, že se jeho rodinná firma, Cheese house, za krátkou dobu rozrostla na dva obchody a úspěch sklízí i na food festivalech. Mezi sýry, které si sami vozí z Holandska, Itálie a Francie, dokáže vybrat ten pravý pro ostříleného sýraře stejně jako pro gurmána–začátečníka a poradí i jaké víno zvolit. Cheese house ale není jen o sýrech, odnést si domů můžete také nejrůznější delikatesy, jako jsou italské olivy nebo pikantní klobásky.

Jaký sýr má nejraději Jan Dostál a co všechno budete moci ochutnat také letos? Podívejte se na video v úvodu článku.

Více o gastronomickém festivalu F.O.O.D. piknik naleznete ZDE >>>

Autor: Kristina Hamplová