Bez jakých pomocníků na pečení se neobejdete?

Bez jakých pomocníků na pečení se neobejdete?
Autor: BUBU s.r.o.
11. prosince 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Je to již 30 let co Tupperware vstoupilo na český trh, a právě pečení bylo jedním z témat nespočtu domácích prezentací, které jste možná zažili i vy. Tupperware Mísa na míchání 3L., doslova ikona, kterou používají tisíce hospodyněk, které možná ani netuší, že je to výrobek od společnosti Tupperware. Nasypat ingredience, zatřepat, správně uzavřít a až těsto nakyne, víko samo odskočí…geniální!

Máte těsto nachystané? A co dál? Tupperware produktová řada Apollo nám přináší Podložku na přípravu těsta, která drží na pracovní desce a nejezdí. Grafika na podložce vám pomůže s rozválením různých tvarů a velikostí těsta. Nic z toho by nebylo možné, bez Apollo válečku. Duté tělo, do kterého můžete nalít vodu. Teplou na kynuté těsto, studenou na listové těsto tak, aby váleček snáze pracoval a těsto se nelepilo na váleček. Jednoduché, ale přitom tak funkční!

Máte-li své výtvory připravené, je třeba je upéct. Tupperware Bohemia přináší nespočet Silikonových forem či Silikonovou podložku pro snadné pečení. Bez čeho se ale rozhodně neobejdete, to jsou Silikonové rukavice Tupperware! Nejedna kuchařka a hospodyňka o tom ví své. Tupperware Silikonová rukavice je dostatečně dlouhá, abyste si nespálili předloktí o rozpálenou troubu při manipulaci. Kvalitní silikon pak ochrání vaše dlaně a neklouže při úchopu.

Autor: BUBU s.r.o."

Máte napečeno? Tupperware Bohemia nabízí elegantní dózy na servírování přímo na slavnostní stůl, nebo krabičky na uchovávání či transport cukroví třeba na návštěvu ke známým či za rodinou.

Tupperware neustále sleduje připomínky svých zákazníků, ale také celosvětové trendy v gastronomii a své výrobky tomu přizpůsobuje. Rozsáhlý sortiment naleznete na našem e-shopu: shop.tw-bohemia.cz.

Autor: BUBU s.r.o."

Pečení není pouze o sladkém. Tupperware je vždy o krok napřed a tak nabízí jedinečné plastové pekáče z produktové řady Ultra Pro. V těchto nádobách můžete péct buchty, ale i lasagne, bůček, jakákoli masa atd. Jedná se o unikátní plast s přísadou křemíku, který snese až 230°C. Výrobky jsou lehké, snadno udržovatelné, ale pozor, jsou rozbitné! Vždy je to něco za něco. Kdo si však oblíbí tyto výrobky, již nechce péct v ničem jiném. Nádoby a víka jsou tvarovaná tak, aby výpek zůstal uvnitř, tedy nemusíte již čistit troubu od omastku a nemusíte podlévat, což přidává masu šťavnatost a vlastní chuť. Skutečně nedoporučujeme podlévat, a pokud to nějaký recept vyžaduje, pak raději odpařte vodu nejprve bez víka. To vše a mnohem víc se dozvíte u popisu jednotlivých výrobků na našem e-shopu, nebo se zeptejte našich poradkyní Tupperware.