Zdeněk Pohlreich naservíruje novou show! Těšit se můžete na Pohlreichův souboj restaurací

4. ledna 2023 • 20:00

Oblíbený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se na televizních obrazovkách objeví v nové show. Těšit se můžete na napínavý souboj restaurací.

Zdeněk Pohlreich bývá často přezdíván „český Gordon Ramsay“, a proto není divu, že když televizní stanice Nova koupila licenci britského pořadu Ramsay’s Best Restaurant, hlavní hvězda byla jasná. Tím se zasloužila o největší televizní přestup počátku letošního roku. Pohlreich, který je spjatý hlavně s FTV Prima a pořady jak Ano, šéfe! či Šéf na grilu, nyní přesedlá ke konkurenci s novou show Pohlreichův souboj restaurací.

Video se připravuje ...

A na co se můžeme těšit? Televizní pořad o devíti dílech naservíruje Nova hned v prvním čtvrtletí letošního roku a půjde o zajímavé klání restaurací. Nemusíme se bát, že půjde už o notoricky známé podniky, ale pomocí obrazovky navštívíme nová a neotřelá místa. Souboj bude spočívat v první fázi v duelu na jednotné téma, například v italské, asijjské nebo indické kuchyni. Vítěz však může být jen jeden. Která restaurace obstojí nejlíp? Jaký pokrm posune stravovací zařízení do první ligy? To vše se dozvíme už za pár týdnů.

Drsné hodnocení a břitký humor? Sám Pohlreich však říká, že toto nebude "katovna". Jeho úkol je prý takový, aby vyhrály všechny restaurace.

V každém díle se utkají dvě restaurace se stejným konceptem. Podniky vybrali diváci TV Nova, kteří doporučovali, jaké restaurace jsou jejich oblíbené. Následně se vybraly podniky, které můžou stát proti sobě, ale hlavně si ukázat, že česká gastronomie je na výši.

Autor: TR