Vánoční tabule jako z pohádky: Servírujte slavnostní chody na nejkrásnějším nádobí

11. prosince 2021 • 04:55

Patříte mezi milovníky Vánoc, vyžíváte se v přípravě vánočního stolu a sledujete každý rok ty nejnovější trendy? Pak si v této galerii vánočního nádobí přijdete zaručeně na své. Vsaďte na eleganci, jednoduchost, zemité barvy a dopřejte si tak jedinečný designový zážitek!

Mezi největší trendy letošních Vánoc patří nepochybně malovaný porcelán s nejrůznějšími vánočními motivy. Pokud ještě nemáte svůj servis s roztomilými sněhuláky nebo jeleny, je ten správný čas ho tento rok pořídit. Inspirujte se v galerii plné krásného vánočního nádobí a vyražte nakupovat ještě dnes! Bez těchto kousků se zkrátka o letošních Vánocích neobejdete. Navíc jde o investici na několik let, proto dobře vybírejte nadčasové kousky, které se vám budou líbit i za několik let.

Video se připravuje ...

Materiál

Někdo servíruje smaženého kapra s bramborovým salátem na keramiku, jiný dbá na tradice a oprašuje rodinný porcelán. Ať už vyberete jakýkoliv materiál, myslete především na udržitelnost.

Barva

Bílá barva společně s šedou a béžovou patří mezi barvy letošních Vánoc. Doplnit můžete stříbrnou a zlatou barvou. Čistě bílé nádobí zkrátka evokuje sváteční atmosféru. Vyhrát si pak můžete se zdobením, větvičkami a různými dekoracemi. Navíc výhodou je, že takové nádobí nikdy nevyjde z módy. V kurzu jsou i zemité tóny jako tmavě červená nebo zelená. I s takovými barvami si vychutnáte rybí polévku a přitom se budete držet letošních trendů!

Motiv

Vzory se neúprosně vracejí a letos je najdete i na svátečních tabulích. Obrázky vloček, stromečků, perníčků, vojáčků a dalších vánočních motivů se budou na nádobí báječně vyjímat. Hitem je také nádobí popsané vánočními nápisy v českém nebo anglickém jazyce.

Video se připravuje ...

Autor: DF