Stylová Bagel Lounge slavnostně otevírá již třetí restauraci. Domácí poctivé bagely plné všech chutí!

24. června 2020 • 11:10

Moderní a stylová restaurace Bagel Lounge specializovaná na širokou nabídku domácích bagelů patří dle nestranného hodnocení Tripadvisoru mezi nejoblíbenější gastro podniky v Karlových Varech a Františkových Lázních. Nyní svou nabídku rozšířili do dalšího z českých měst.

Bagel Lounge se svou nabídkou chlebových dobrot dorazila i do Chebu, kde jako jediná místní restaurace nabídne milovníkům dobrého jídla výhradně domácí bagely připravené ručně a poctivě. Bagel Lounge v Chebu hostům nabídne také snídaně, vynikající kávu a dezerty.

„Naše kuchyně je opravdová a poctivá. Bagel Lounge je místo, kde se gastronomický zážitek snoubí s příjemnou atmosférou a moderním stylovým interiérem. Jak název napovídá, hosté si u nás mimo jiné mohou vybrat bagely, na jejichž domácí přípravu a promyšlenou variaci chutí klademe maximální důraz“, říká Kristýna Bártová, manažerka pobočky Bagel Lounge v Chebu.

„Bagel Lounge spolupracuje s kuchaři oceněnými Michelinskou hvězdou. Kromě bezlepkových nebo celozrnných bagelů používáme vysokolepkovou mouku a pečeme je ve vlastní peci. Každý bagel je ručně dělaný unikát. Pečeme bagely se sezamem, s mákem, celozrnné bagely nebo bagely bez lepku. Kromě toho děláme i vlastní domácí dezerty,“ dodává Kristýna Bártová.

Bagel je těsto, které se nejdříve peče a potom vaří. Ačkoliv to hodně lidí nečeká, jedná se o chlebový produkt, který se dá připravit ve sladké i slané variantě. Bagely si můžete dát od rána do večera, a co víc, můžete si je i s kávou, smoothie, domácí limonádou nebo čerstvým džusem vzít s sebou.

Úspěšná bagelová restaurace nabízí své nejlepší služby všem milovníkům dobrého jídla a skvělé kávy v Chebu od června 2020. Více informací se dozvíte na www.bagellounge.cz

Autor: Redakce