Seznamte se s HOT CHIP – českou značkou chilli produktů, která boduje v zahraničí

13. listopadu 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Dopřejte si trochu pikantnosti s chilli produkty české značky HOT CHIP. Vyberete si z široké nabídky produktů a delikates. Na své si přijdou milovníci mírně i extra pálivého.

Ostré delikatesy firmy HOT CHIP jsou pro každého milovníka dobrého jídla

Pokud chcete vyzkoušet autentické chilli, nesmí vaší pozornosti ujít česká společnost HOT CHIP, která se díky kvalitě a originalitě produktů stala oblíbenou v desítkách zemí po celém světě. Ochutnejte sladké, slané i kyselé chilli lahůdky z jejich dílny nebo si udělejte zásoby sušených, mletých a drcených papriček všech možných pálivostí a chutí.

Tip: Ušetřete a využijte 10% slevový kód recepty10, který platí až do 20. 12. 2023.

Autor: HOT CHIP"

Chilli podtrhne všechny známé chutě a dodá jim nový rozměr

Česká firma HOT CHIP se specializuje na výrobu delikates a snacků. Vedle klasických chilli omáček stojí za vyzkoušení populární oříšky v chilli těstíčku, sušené maso, stripsy nebo brambůrky s chilli a limetkou. Velmi oblíbené se stávají také kombinace sladkého ovoce s chilli, kde můžete vyzkoušet z široké nabídky džemů, sirupů anebo želé fazolek.

TIP: Chilli sranda

Pokud chcete vyhecovat sebe nebo kamarády, zkuste ikonický HOT CHIP Challenge – nejpálivější chips na světě.  Jeho pojídání je celosvětovým virálním hitem, který má 300 000 000 zhlédnutí. Troufnete si na něj?

Autor: HOT CHIP"

Nejlepší dárky jsou ty, které se dají sníst 

Vánoce už klepou na dveře a s tím vás čeká opětovné vybírání dárků. Vyhněte se letos zbytečnostem, vsaďte na chilli v dárkovém balení – ochutnávkové sety HOT CHIP jsou v krásných dárkových krabičkách a pod stromečkem vykouzlí úsměv. Hodí se jak pro začátečníky, tak pro zkušené chilli milovníky.

Vyzkoušejte třeba dárkovou sadu chilli koření v dřevěném stojánku – mix koření z celého světa v různých pálivostech. Super volbou je také ochutnávkový set 7 chilli omáček – mix salsy, kečupu, hořčice a ovocných omáček skvěle dochutí každý pokrm.

WWW.HOT-CHIP.CZ