Prostřeno! s VIP hosty: Známé tváře ze seriálu ZOO se postarají o dobré jídlo, zábavu i pár trapasů

27. února 2023 • 12:00

S dalším týdnem se diváci oblíbeného pořadu Prostřeno! mohou těšit na to, co předvedou jejich milované seriálové postavy v kuchyni. Ano, vařit budou ti, kteří se podílejí na úspěchu seriálu ZOO a nebude nouze o krásné chvilky, ale také trapasy nebo zvířata. A především to celé bude velká zábava!

Tento týden se u stolu sejde parta herců z úspěšného seriálu televize Prima ZOO. Ale nejen jich. Tematickým úkolem týdne bude připravit sloní žrádlo. Komu zamotá hlavu a kdo si s ním bude hned vědět rady? Pohodová partička, skvělé recepty i fér bodování. Celý týden bude zábavný a plný humoru. Nenechte si utéct své oblíbené seriálové postavy v nové roli – s vařečkou v ruce.

Video se připravuje ...

V pondělí bude vařit herečka Denisa Pfauserová

Herečka Denisa Pfauserová Herečka Denisa Pfauserová • Autor: FTV Prima

Denisa se v kuchyni umí otáčet, ale nakonec nebude moc stíhat. Soutěžící Pepa je totiž vegetarián, takže pro něj narychlo bude připravovat dva chody. A Jarda jí připraví překvapení, protože s sebou přivede manželku Gal. Místo jednoho hosta tak dorazí hosté dva, a ještě bude potřeba překládat z češtiny do angličtiny a naopak. Při přípitku Denisa také prozradí tajemství – čeká miminko. Nebude tedy nouze o gratulace. Denisa navíc připraví zábavu, u které si hosté prověří vlastní manuální zručnost. Kdo umí uzlíky, kdo je nezvládne a kdo si zamotá ruce? V každém případě to bude velká zábava. 

V úterý vaří herečka Tereza Bílková

Herečka Tereza Bílková Herečka Tereza Bílková • Autor: FTV Prima

Tereza vsadí na kuřecí maso, které bude v polévce a předkrmu. Doplní je tataráčkem z lososa a borůvkovým překvapením. Trochu v šoku bude ze stravovacích požadavků Gal, která opět dorazí. Ta totiž z tradičních a náboženských důvodů nekonzumuje maso a ryby společně s mléčnými produkty a předkrm vůbec neochutná. Tataráček nebude chtít ani těhotná Denisa. A jakou si Tereza připraví zábavu? Zvířecí kapelu. A bude to hodně divoké…

Ve středu bude hostit ředitel safari parku 

Ředitel Safari Parku Dvůr Králové Jaroslav Haimy Hyjánek s manželkou Gal Ředitel Safari Parku Dvůr Králové Jaroslav Haimy Hyjánek s manželkou Gal • Autor: FTV Prima

Jaroslav Haimy Hyjánek pracuje jako zoologický ředitel Safari Parku Dvůr Králové a bude vařit společně se svou ženou Gal, která učí jógu. Hostům připraví vegetariánské a hlavně izraelské menu, protože Gal pochází z Izraele. Pokusí se uspět se zapékaným lilkem se zeleninou a tahini, cizrnovým falafelem a humusem. K tomu budou podávat chléb pita a variaci izraelských salátů s izraelským dezertem na konec. Nejvíc nadšený bude z jejich specialit vegetarián Pepa. A dojde také na úkol týdne, podávat se jako sloní žrádlo budou hydroponie. Komu budou chutnat ječmenné klíčky? 

Ve čtvrtek bude vařit PR manažer pořadu ZOO Pepa Ducký

PR manažer pořadu ZOO Pepa Ducký s herečkou Míšou Pecháčkovou PR manažer pořadu ZOO Pepa Ducký s herečkou Míšou Pecháčkovou • Autor: FTV Prima

Pepa už od pondělí tvrdí, že vařit neumí, tak si na pomoc vezme Míšu Pecháčkovou, která hraje v ZOO postavu Sid. Jak jim to v tandemu v kuchyni půjde? Pepa má pocit, že herci zahrají všechno, tedy i že jim chutná, takže si úplně jistý nebude. Společně připraví vegetariánské menu a Míša si troufne i na pečení a jako úkol týdne, kterým je sloní žrádlo, udělá banánový chléb. Večeře se bude podávat v seriálové kantýně, a tedy tzv. kantýnským způsobem se bude i vydávat. Denisa si také pustí pusu na špacír a prohlásí o kolegyni něco ošklivého. Nechte se překvapit!

V pátek bude vařit Zdeněk Mahdal

Herec a dabér Zdeněk Mahdal Herec a dabér Zdeněk Mahdal • Autor: FTV Prima

Známý herec a dabér divákům ukáže, jak vypadá čistě pánská domácnost. Zdeněk se totiž netají tím, že už nějaký čas žije sám. A rozhodně nestrádá. Vsadí na své oblíbené a osvědčené recepty, když připraví chlebíčky, kyselicu, vepřové s knedlíčkem a zelím a štrúdl na konec. Připraví se i na vegetariána Pepu. Naservíruje mu místo masitého hlavního chodu krupicovou kaši, kterou mu ostatní mohou jen závidět. A  zábava bude tentokrát dabingová. Zdeněk totiž pozve své hosty do dabingového studia a budou se bavit o sexu. Pro koho je sex fajn? A půjde o realitu, nebo jen dabing? 

Autor: AK