Oblíbené míša řezy pod lupou! Na kolik vás vyjdou v akci a za běžnou cenu?

Oblíbené míša řezy pod lupou! Na kolik vás vyjdou v akci a za běžnou cenu?
Autor: Shutterstock
13. srpna 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Nákupy v akcích jsou stále populárnější a není divu. Jak totiž ukazují průzkumy Českého statistického úřadu, ceny základních potravin výrazně vzrostly, zejména teď po koronavirové krizi. Sledování akčních letáků se však stále vyplatí, jelikož při nich ceny mohou výrazně klesnout, a to třeba i na polovinu. 

Jestli nevěříte, tak rozhodně čtěte dále. Šetření pomocí akcí si totiž ukážeme v praxi, a to na našem nejoblíbenějším receptu - míša řezech. Portál Kimbino.cz si pro nás totiž připravil exkluzivní analýzu toho, kolik za celý pekáč zaplatíte, když suroviny nakoupíte v aktuálních akcích, a když naopak využijete běžné ceny.

Autor: Kimbino"

Autor analýzy - portál Kimbino.cz

Jako zdroj průzkumu posloužily aktuální letáky řetězců Penny Market, Kaufland, Tesco a Albert. Díky jejich slevám vychází nákup surovin na tento dezert téměř o 60 Kč levněji než mimo cenové akce, což znamená o třetinu nižší náklady. Je třeba zmínit, že v analýze nejsou započteny suroviny, které recept zahrnuje pouze v minimálním množství - spadá sem rum, olej a mléko - jelikož by jejich cenu nebylo možné přepočítat. 

Některé suroviny, jako třeba mouku, kakao nebo čokoládu, si navíc můžete nakoupit do zásoby, a tak ušetřit i při pečení jiných lahodných dezertů. Tak na co čekáte? Otevřete si kompletní recept na míša řezy, zamiřte do obchodu a pusťte se do pečení! Uvidíte, že se vy i celá vaše rodina budete olizovat až za ušima.