Grilujte kvalitně a s chutí

Grilujte kvalitně a s chutí
V Kauflandu najdete vše pro vaše grilování • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.
10. srpna 2021 • 00:15
Prezentace klienta • 

Češi se řadí mezi národ chatařů a chalupářů a s tím se pojí i vášeň k venkovnímu grilování. Sezóna rozpálených grilů je v plném proudu a co je základem úspěchu? Samozřejmě kvalitní a čerstvé suroviny, zejména maso.

Mistrovské kousky

Kaufland má jako jediný obchodní řetězec u nás vlastní masozávod. V Modleticích u Prahy maso zpracovávají zkušení řezničtí mistři, kteří mají úctu k surovině i tradici řemesla. Kvalita a čerstvost jsou na prvním místě. Jejich výrobky pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic! můžete zakoupit balené nebo u masového pultu. Ochutnejte třeba krkovici, která je chuťově velmi výrazná a díky většímu obsahu tuku je křehčí a šťavnatější. Pro toho, kdo má rád maso libovější, je ideální vepřová panenka nebo pečeně.

Autor: Kaufland Česká republika v.o.s."

Gurmáni si pochutnají na mletém hovězím mase K-Mistři od fochu z Modletic!, které je skvělé na domácí burgery. V červnovém vydání spotřebitelského měsíčníku dTest dokonce bodovalo mezi 12 výrobky různých značek. Dopadlo nejlépe také v poměru ceny a kvality.

Čerstvé klobásy v hlavní roli

Klobásy s vysokým obsahem masa Kaufland vyrábí ve vlastním masozávodě. Neobsahují zvýrazňovače chuti a jsou v přírodním skopovém nebo vepřovém střívku. Navíc splňují České cechovní normy. Ať už sáhnete  po Hovězí klobáse, Vepřové klobáse s cibulkou či Vinné klobáse neuděláte chybu.  Vyzkoušejte také novinky vytvořené speciálně pro grilovací sezónu, třeba Klobásu s rokfórem s výraznou chutí sýra.

Kaufland nabízí širokou škálu čerstvých klobás Kaufland nabízí širokou škálu čerstvých klobás • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Veggie varianty

V Kauflandu najdete širokou nabídku veganských a vegetariánských produktů vhodných na gril a samozřejmě bezmasé burgery. Ochutnejte novinky – rostlinnou alternativu Infinity Burger a Infinity veganské mleté privátní značky K-take it veggie. Produkty jsou vyrobeny na bázi hrachové bílkoviny a hodí se právě na grilování, ale i vaření nebo pečení. Svou autentickou chutí překvapí i všechny zaryté milovníky masa. 

Infinity Burger je vyrobený na bázi hrachové bílkoviny Infinity Burger je vyrobený na bázi hrachové bílkoviny • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

V prodejně najdete veškeré vybavení ke grilování od grilů, grilovacího náčiní, podpalovače, uhlí, brikety, až po ekologické jednorázové nádobí. Zkrátka vše na jednom místě a navíc za skvělé ceny.