Co pro vás znamená jíst zdravěji? Zkuste BIO!

Co pro vás znamená jíst zdravěji? Zkuste BIO!
. • Autor: Albert Česka republika
21. září 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Ze všech stran se na nás valí, jak máme žít zdravěji. Začněte třeba přemýšlet, co jíte. Zdravá životospráva není jen jídlo, je to celý životní styl. Ale musíme někde začít. Proč ne zrovna u toho, co jíme, protože to většinu z nás baví?!

Aby tělo dobře fungovalo, musí dostávat pestrou stravu ideálně ze surovin, které jsou kvalitní, a současně je jejich výroba ohleduplná k přírodě. Nabídka produktů, které tyto nároky splňují, je dnes široká. Není těžké se zorientovat. Nezmýlíte se, pokud budete hledat výrobky s označením BIO. Konzumací biopotravin a bioproduktů děláme něco nejen pro naše zdraví, ale také pro životní prostředí. Koupit je můžete přímo u farmáře, na trhu, ve specializované prodejně i v každém supermarketu. Právě obchodní řetězce všechny produkty pečlivě vybírají. Jejich kvalita a složení podléhají důkladnému rozboru a hodnocení, takže po nich můžete s klidem sáhnout. Výhodou supermarketu je široký sortiment, kde si vybere opravdu každý. Bio může být zelenina, ovoce, mléko, vejce, obiloviny, luštěniny a další. Příkladem biopotravin je třeba rýže, bio maso z chovných zvířat, rostlinné oleje, med, různé bezlepkové pečivo, některé polotovary a další. Stále oblíbenější jsou alternativní přílohy jako kuskus, jáhly, cizrna či pohanka.

Výrobky s BIO certifikátem jsou testovány nezávislými institucemi

V prodejnách Albert najdete bohatou nabídku biopotravin z ekologického zemědělství zaručujících tu nejvyšší kvalitu. Výrobky s BIO certifikátem jsou testovány nezávislými institucemi, splňují přísné podmínky způsobu výroby, přepravy a skladování. Jsou bez přidaných chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Jsou chuťově výraznější. Nenechte si ujít koutek Zdravě s Albertem, kde díky značce Nature’s Promise ochutnáte bio těstoviny, bio čaje, bio ovesné vločky i sortiment Nature’s Promise BIO Baby pro ty nejmenší. Žízeň zaženete několika druhy smoothies, které vám dodají mnoho cenných živin. Bio může být i javorový sirup, kterým si vylepšíte lívance z bio mouky, bio vajec a bio mléka. Mlsání je také povoleno. Oblíbené jsou například bio čokoládové kokosky nebo müsli kolečka s medem. A je toho mnohem víc. Bio produkty jsou skvělou možností, jak udržovat zdravý životní styl a přitom si pochutnat.

Vychutnejte si potraviny tak, jak je příroda vymyslela. Najdete je v prodejnách Albert.