Barové židle – před barem za barem nikdo nesmí stát

Barové židle – před barem za barem nikdo nesmí stát
Autor: Hawaj.cz
28. ledna 2022 • 00:00
Prezentace klienta • 

Jistě s námi budete souhlasit, když řekneme, že kuchyň je jednou z nejdůležitějších místností ve vaší domácnosti a zároveň místem, kde trávíte hodně času. Dnes jsou moderní velké kuchyně, často propojené nejen s jídelnou, ale i s obývacím pokojem. Nedílnou a zejména praktickou součástí takové kuchyně jsou barové pulty, s nimiž se bezesporu pojí barové židle. A také se určitě shodneme na tom, že před barem, za barem nikdo nesmí stát.

Důležitým prvkem, který odděluje kuchyni s jídelnou nebo kuchyni s obývákem v nejčastějších případech bývá barový pult. Takový bar ale nemusí sloužit pouze jako dělící prvek, ale také jako místo, kam můžete posadit návštěvu, když v mezičase připravujete občerstvení a v případě menších kuchyní jako jídelní prostředí.

I když většina lidí skutečně umisťuje bar mezi kuchyň a další prostor, není to jediná možnost. Bar může rovněž vycházet rovnou z pracovní plochy kuchyně a sloužit v případě potřeby jako prodloužená nebo odkládací pracovní deska.

Optimální výška baru se obvykle udává mezi 110 až 115 centimetry, délka přibližně 150 cm a šířka 40 cm. Výšce baru poté musíte přizpůsobit rovněž sezení. Nepostradatelnou součástí každého barového pultu jsou barové židle. Protože před barem, za barem, nikdo nesmí stát. Pokud za barem zrovna nepřipravujete občerstvení pro své hosty. Barové židle, nebo také barovky by měly být tak vysoké, aby se barová deska nacházela asi 30 – 40 cm nad jejich sedadlem. Vybírat si můžete ze široké nabídky barových židliček za ty nejvýhodnější ceny v totálním výprodeji na hawaj.cz.

Zde máte na výběr opravdu z nepřeberného množství nejrůznějších tvarů, barev i materiálů, které sladíte snadno a rychle do vašeho interiéru. Pokud nevlastníte jen domácí bar, ale například celou restauraci nebo jiný podnik, i pro vás má hawaj.cz velmi lukrativní nabídku a barové židle v dostatečném množství na jejich skladě.