Zdravá strava za rozumnou cenu? Nakupujte tak, aby zůstala fit i vaše peněženka

Zdravá strava za rozumnou cenu? Nakupujte tak, aby zůstala fit i vaše peněženka
Zdravá strava za rozumnou cenu? • Autor: Tipli.cz
1. června 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Nakupovat potraviny a potravinové doplňky tak, abyste zdraví zůstali nejen vy, ani také vaše peněženka, není těžké. Nabízí se hned několik snadných řešení, která je dobré si připomenout. Možná budete překvapeni, na jak samozřejmé věci zapomínáte.

Základem je plánování. Jít do obchodu až v momentě, kdy váš mozek opanuje hlad, je zaručenou cestou, jak nakoupit spoustu zbytečně nezdravých a drahých „rychlovek“. Lidé, kteří si hlídají své stravování, vědí, jak důležité je nachystat si vyvážení jídelníček a podle něj pak nakupovat. Pokud to s šetřením myslíte opravdu vážně, nachystejte si jídelníček podle slevového letáku. Vezměte si k ruce třeba akční Albert leták a rozmyslete si, jak kulinářsky využijete aktuální nabídku.

Ještě o něco efektivnější možností, jak neplatit zbytečně mnoho, je nakupovat po internetu a využívat cashback. Za tímto slovem se skrývá služba speciálních webů, které vám část ceny nákupu vrátí zpět. Čerstvé potraviny je asi lepší prozkoumat osobně, on-line ovšem skvěle nakoupíte vitamíny nebo doplňky stravy pro sportovce.

Jednou z možností, kde se poohlédnout po vitamínových preparátech, je velká internetová prodejna Lékárna.cz, na niž získáte cashback přes Tipli.cz. Protože jde o lékárnu, najdete zde opravdu širokou nabídku vitamínů jak pro dospělé, tak i pro děti.

Pokud svůj jídelníček obohacujete výživou pro sportovce, neměl by vaší pozornosti uniknout fitness obchod Myprotein.cz. Nejen, že i na ten lze využít cashback, ale za zmínku stojí také výhodné akce jako 2+1 zdarma či dokonce 3+2 zdarma. Velká neforemná balení proteinových prášků navíc dorazí až k vám domů, takže se s nimi nemusíte vláčet přes celé město (máte-li vůbec to štěstí, že je ve vaší obci nějaká fitness prodejna).

Na závěr máme ještě jednu radu. Nakupujte, co sníte. Myslíme především potraviny, které rychle podléhají zkáze, jako je zelenina a ovoce nebo maso. Koupit 3 kila kuřecího, protože je ve slevě, je super, pokud ho dokážete spotřebovat. Nebo ho aspoň nacpat do mrazáku. Jinak totiž plýtváte nejen penězi, ale také potravinami.