Soutěž super snídaně: Jarní závitky

Video se připravuje ...
4. května 2021 • 07:00

Připravte si snídani s Recepty.cz a produkty Upfield a vyhrajte box na jídlo + Jedinou knihu o jídle, kterou potřebujete od známé foodblogerky a odbornice na výživu Karolíny Fourové. V průběhu týdne zveřejníme tři skvělé recepty na super jídla i s videonávodem, které hravě zvládnete. Vyberte si jeden nebo i více z nich a sdílejte s námi fotky vašich jídel na Facebooku! 13. 5. vybereme po jednom výherci za každý recept.

Soutěžte s Recepty.cz a Upfieldem, výrobcem značek Rama, Flora, Hera a dalších. Dnes představujeme druhý soutěžní recept – na jarní závitky.

Celý recept včetně množství surovin najdete ZDE→.

Pravidla soutěže

1. Připravte závitky podle našeho receptu, hotové jídlo vyfoťte a přidejte do komentářů k tomuto příspěvku na Facebooku Recepty.cz.

2. Jakmile nahrajete fotografii a dáte „sdílet“ příspěvek, budete zařazeni do soutěže.

3. Dne 13. 5. odborná porota Recepty.cz a Upfield vybere vítěze, který bude kontaktován a obdrží box na jídlo a Jedinou knihu o jídle, kterou potřebujete od inženýrky výživy a potravin a známé foodblogerky Karolíny Fourové. 

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete od Karolíny Fourové Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete od Karolíny Fourové • Autor: Karolína Fourová/Euromedia

Vyhrajte praktický box na jídlo Vyhrajte praktický box na jídlo • Autor: VDŠ

Autor: Upfield, TR