Paris Hilton s vařečkou v ruce? Netflix vám ukáže, že je možné opravdu vše!

13. srpna 2021 • 00:00

Kdo by neznal americkou miliardářku Paris Hilton. Někdo ji má zakotvenou jako herečku, někdo jako zpěvačku a někdo jako „jen“ přeceňovanou dědičku hotelového impéria. Ale že se tato mladá žena objeví na obrazovce jako kuchařka? To asi netušil nikdo.

Pro Paris nejsou televizní show žádnou novinkou, sama se stala hlavní postavou jedné z nich, kde diváky pouští do svého soukromí. Nyní se však rozhodla navléct podpatky, luxusní šaty a rukavičky a postavit se vstříc výzvám z kuchařky. Na pomoc si zve své známé a přátele, opět americké celebrity.

Video se připravuje ...

V prvním díle se Paris Hilton rozhodla vyzkoušet připravit snídani. V jejím podání i francouzský toast vypadal jako složitá kulinářská specialita, ale naštěstí si uvědomíte, jak je vše absurdní, když v kuchyni hledá mixér a přizná se, že vlastně neví, jak vypadá… V podobném duchu se táhnou i ostatní díly a situace.

Pokud vám v životě chybí velká hromada třpytek, ironické situace, recepty, ze kterých stojí rozum, a nebo pohled na noblesní oblečení, show Cooking With Paris je pro vás to pravé. Na Netflixu můžete shlédnout hned 6 epizod doplněných o české titulky, takže vám neunikne žádné slůvko. Rozšíříte si tak nejen své kuchařské znalosti, ale i slovník o pojmy jako láskuju nebo bžužo, na které má Paris dokonce ochranou známku.

Autor: TR