Chutná a rychlá jídla jako od maminky s KetoMix dietou

Chutná a rychlá jídla jako od maminky s KetoMix dietou
Autor: iStock
12. října 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Proteinová nebo ketonová dieta slaví v posledních letech opravdu úspěch, nejen, že jde o rychlou přípravu chutných jídel, ale zároveň je to i způsob, jak cíleně odstranit přebytečný tuk, který zdobí vaši postavu. Ale vy možná stále nevíte, jak na to a zda je tento princip hubnutí vhodný pro vás.

Přemýšlíte stále nad tím, jak svému tělu odlehčit, ale nejste schopni se vzdát svých oblíbených jídel? Nechcete se omezovat v jídlu a zároveň vás děsí hodiny strávené cvičením? Nic z toho nemusíte. Díky produktům od diety KetoMix si můžete pochutnat na oblíbených jídlech jako jsou burgery, špagety a pokud si rádi dopřejete i sladkou tečku například v podobě tvarohového koláčku, tak nyní určitě zajásáte. 

Pokud stále čekáte na nějaké ALE, tak čekáte zbytečně. Recepty na hubnutí vás přesvědčí, že není nutné se obávat nově nastaveného pravidelného režimu, a naopak vás potěší, že většina jídel je chuťově nerozpoznatelná. Během všech tří fází diety KetoMix si můžete dopřávat třeba i klasické české koláče nebo burger. Vedle české kuchyně je stejně tak oblíbená i italská, kde mezi nejznámější pokrmy patří pizza nebo těstoviny, které ani během diety KetoMix nejsou tabu. Právě těstoviny klasické je možné nahradit proteinovými nebo konjakovými a jídlo jako z Itálie jsou na světě. Důležité je mít chuť si jídlo připravit tak, aby vás to bavilo a zároveň jste se těšili na zcela srovnatelnou chuť jako je tomu u klasických verzí.  V kuchyni vám tak díky produktům KetoMix budou vznikat lahodné pokrmy, obsahující dostatečný přísun vitamínů, minerálů a vlákniny, což je během hubnutí naprosto ideální. 

Princip ketonové diety jednoduše a přehledně: 

Podstata ketonové diety je založena na omezení přísunu sacharidů. Právě ty si tělo začne vytvářet z vlastních tukových zásob. Díky tomu hubnete cíleně opravdu jen nevzhledné tukové proporce vašeho těla,  zatímco vše ostatní zůstává, tak jak má být. 

Burger, špagety nebo tvarohový koláč – i ketonová dieta může chutnat!

Vegetariánský burger

Houstičky: Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C. Do šejkru nalijte 15 – 20 ml vody, přidejte 1 odměrku směsi na houstičky, vytvarujte bochánek, položte na pečící papír a pečte 15 minut. 

Náplň: Houstičku rozřízněte na půl a vrstvěte na sebe plátky cibule, grilovaný plátek lilku, polníček, dva plátky rajčete a mozzarelly. Jemně potřete hořčicí a burger je na světě. Pokud jste ještě v první fázi, odeberte jen rajče a mozzarellu a pokrm je hotov. 

Špagety Aglio Olio

Chybí vám při dietě vaše oblíbené těstoviny? Nezoufejte! Díky nízkosacharidovým těstovinám si je můžete připravit a znovu si vychutnat propojení vašich oblíbených chutí. Aglio olio jednoduše a bez výčitek. Na pánvi rozehřejte olej. Mezitím si nakrájejte česnek na plátky a chilli papričku na malé kousky. Vložte do rozehřátého oleje a jemně osmahněte. Konjakové bezsacharidové špagety opláchněte pod tekoucí vodou dle návodu na balení a vložte do pánve. Nakonec je dochuťte solí, pepřem, čerstvou hladkolistou petrželkou a vše důkladně promíchejte dohromady ať se všechny chutě propojí.

Tvarohovo-skořicový koláček

Každé dobré jídlo si žádá sladkou tečku. Ani při dodržování ketonové diety se o ni nemusíte ochudit. Chutné dezerty, které se hodí do prvních dvou fází, budete chtít i po ukončení dietního plánu. 

Koláček: K 1 odměrce koktejlu přidejte 1 vejce spolu s 1 lžičkou oleje, 1 polévkovou lžíci mléka a půl lžičky kypřicího prášku a pro lepší chuť i lžičku skořice. 

Náplň: K nízkotučnému tvarohu přidejte lžičku skořice a vanilkové aroma a pár kapek citronové šťávy.  Směs promíchejte nebo vyšlehejte a přidejte připravené vytvarované těsto do podoby koláče  a vložte do trouby na 15 minut.

Navštivte stránky KetoMix.cz a inspirujte se dalšími chutnými a zdravými recepty, po kterých půjde vaše váha zaručeně dolů.