5 rolád z časopisu F.O.O.D. – každá s překvapením uvnitř
Ať už se vám do ruky dostane kuřecí, telecí nebo vepřové, roláda je vždy chuťová i estetická delikatesa. Všichni se shodneme, že nejdůležitější ale je to, co do masa zamotáte. Podívejte se na těchto 5 rolád, které uvnitř skrývají různá překvapení.
Milujete vůni pečeného vepřového masa spolu se sladkou chutí sušeného ovoce? Vyzkoušejte tuto vepřovou roládu plněnou švestkami a meruňkami. Vepřové maso spolu s ovocnou šťávou chutná a voní skvěle!
Aromatické maso zvěřiny stojí za trochu větší množství času i práce. Jedině tak se maso dokonale propeče a doslova se rozpadá na jazyku. Jelení pečínka s ořechy je perfektní se salátem a dobrým červeným vínem.
8 tipů na ty nejlepší masové rolády: vepřová s česnekem nebo kuřecí
Krůtí roláda je velmi známá klasika, kterou ale můžete různě obměňovat. Nechutnala by vám třeba taková krůtí roláda se sušenými švestkami? Maso podlévejte bílým vínem.
Tipy na rolády pro každého krok za krokem
Tato roláda z vepřové panenky s bazalkovým pestem rozhodně není suchá, jak někdy roláda může být. Bazalkové pesto se totiž postará o to, aby panenka zůstala šťavnatá a aby krásně voněla.
Telecí roláda plněná jablky, hrozny a perníkem je perfektní pokrm, který se hodí na každý sváteční stůl. Díky perníku voní doslova na kilometry daleko!
Nejlepší masové rolády: Ideální oběd na víkend