Logo magazínu

5 rolád z časopisu F.O.O.D. – každá s překvapením uvnitř

3 / 6
Prohlédnout znovu

5 rolád z časopisu F.O.O.D. – každá s překvapením uvnitř

Jelení pečínka s ořechy se rozpadá na jazyku, když jí dáte dostatek péče a času v troubě | F.O.O.D.
Vepřová panenka vůbec není suchá. Za šťavnatost může bazalkové pesto | F.O.O.D.
Telecí roláda se perfektně hodí na každý sváteční stůl | F.O.O.D.
Krůtí roládu můžete připravit na několik způsobů, třeba se sušenými švestkami | F.O.O.D.
Vepřova roláda spolu se sušenými švestkami a meruňkami chutná skvěle | F.O.O.D.
Vepřová panenka vůbec není suchá. Za šťavnatost může bazalkové pesto | F.O.O.D.