Rozmazlete chuťové buňky večeří v podání michelinského šéfkuchaře Christophera Naylora

30. října 2019 • 00:00

Pražská restaurace Il Giardino Toscano, vyhlášená autentickou toskánskou kuchyní, přivítá poslední říjnový večer Chrise Naylora, michelinského šéfkuchaře z Vermeer v Amsterdamu. Zítra večer nevařte a nechte se rozmazlit jedinečným gastronomickým zážitkem.

Využijte jedinečnou příležitost rezervujte si posledních pár míst na degustační večeři o šesti chodech v podání Chrise Naylora, michelinského šéfkuchaře restaurace Vermeer v Amsterdamu, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino. Večeře se podává 31. října 2019 od 18 hodin v pražské restauraci II Giardino Toscano, na vrcholu kopce Mrázovka.

Večer zahájíte uvítacím přípitkem na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama. Oba šéfkuchaři zde představí zábavné amuse bouche - jedlé létající balónky, lístky růží se smetanovou omáčkou, mraženou marakuju s kávou a mátou a marinované ústřice v manzanille s jogurtem a okurkou.

Šestichodové menu s vinným párováním

1. Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem, v kombinaci se sektem La Noble Brut – Cuvée Royale 
2. Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami, podávaný s Pinot Noir rosé 2018
3. Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus, doplněné Sylvánským zeleným 2019
4. Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber, v kombinaci s Ryzlinkem rýnským 2016 
5. Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou, podávané s Pinot Noir 2015
6. Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem, doplněné
Le Précieux 2015 Neronet

Rezervujte si místo a staňte se součástí tohoto jedinečného večera. Cena večeře včetně párování s víny je 2 950 Kč na osobu. 

Kontakt a rezervace:

Andrea Konderová, Sales Manager

tel.: +420 257 153 415
e-mail: a.konderova@nh-hotels.com

Kdo je Christopher Naylor?

Christopher působí v restauraci Vermeer hotelu NH Collection Barbizon Palace v Amsterdamu, která pod jeho vedením obdržela jednu michelinskou hvězdu. Svou kariéru začal v Londýně. V Nizozemsku pokračoval ve svém profesním rozvoji pod vedením šéfkuchaře Roberta Kranenborga, kde řídil mimo jiné kuchařské týmy Le Cirque*, Vossius* a La Rive ** v hotelu Amstel. Jeho styl vaření je možno popsat jako kreativní a výstřední s vysokým respektem pro sezónní produkci a oblast, ze které tato produkce pochází.

Jedinečná restaurace s toskánskou chutí

II Giardino Toscano je italská restaurace s kuchyní zaměřenou na region Toskánska. Z terasy uprostřed zeleně můžete obdivovat krásný výhled na Prahu. Milovníci unikátních zážitků si přijdou na své, do restaurace vede přímo z hotelové lobby hotelu NH Prague City lanovka. Šéfkuchařem je Filip Šulc.

Autor: Redakce