Kavárna Pražírna: Oáza klidu s výjimečnou kávou v rušném centru Prahy

Video se připravuje ...
15. ledna 2019 • 00:00

Klidný spot kousek od pražského Ipáku je pro místní kávové fajnšmekry nostalgickým místem. Navštivte Pražírnu s vlogerem Jaroslavem Slámečkou a zjistěte, proč tahle  kavárna nikdy nevyjde z módy a co všechno tu můžete, kromě vlastní pražené kávy, ochutnat.

Když v roce 2012 Pražírna začínala, přinesla do Prahy něco neobvyklého, a to kávu upraženou přímo na místě. Mít vlastní pražírnu v kavárně byl fenomén. Postupem času vyměnila Pražírna tříkilový stroj na pražení kávy za pětkrát těžší, jinak se ale moc nezměnilo.

 

Káva z vlastní pražírny a vyhlášená horká čokoláda

Kávu podle aktuální nabídky, například etiopskou nebo brazilskou, si můžete nechat připravit na způsob, který máte nejraději, ale také si ji odnést s sebou a užít si kvalitní produkt místních pražičů z pohodlí domova. Není to ale jen káva, kvůli které stojí Pražírna za návštěvu. Honí-li vás mlsná, rozhodně musíte zkusit hustou a kořeněnou horkou čokoládu la chocamella nebo se osvěžit bio ciderem

Jaké bylo začínat v Praze s kavárnou a pražírnou v jednom a co dalšího z menu Pražírny by vám nemělo utéct? To vše se dozvíte ve videu v úvodu článku, kterým vás provede vloger Jaroslav Slámečka.

Autor: Kristina Hamplová