Profesionální vaření s noži Rosewood od Victorinox

5. prosince 2017 • 00:00

Zjednodušte si práci v kuchyni unikátními pomocníky z dílny Victorinox. Nová sada kovaných kuchyňských nožů Grand Maître Rosewood dokazuje, že umění a řemeslo výroby nožů neztratilo v průběhu let ani špetku ze svého kouzla. 

Kuchyňské nože od švýcarské značky Victorinox, která se ve světě proslavila především výrobou legendárních červených kapesních nožů, jsou již od 19. století první volbou profesionálů, a díky tomu získávají četná ocenění také v produktových testech. Nože jsou navrženy tak, aby se postavily jakékoliv surovině, kterou položíte na kuchyňské prkénko. Vyvážený design doplňují kvalitní materiály a tenké, nabroušené ostří, s nímž můžete krájet maso, ovoce, pečivo i zeleninu ve všech velikostech a tvarech  jednoduše a s maximální přesností.

Sada Grand Maître Rosewood sestává ze čtyř funkčních nožů, s jejichž pomocí budou veškeré práce v kuchyni naprostou hračkou. Pružný filetovací nůž s 20centimetrovou čepelí je vhodný k porcování různých druhů ryb. Díky jeho úzkému tvaru, kopírujícímu rybí páteř, ho však lze rovněž použít i jako speciální nůž k odstranění rybí kůže. Klasický kuchařský nůž a japonský nůž Santoku využijete při běžných úkonech, jako je krájení syrového ovoce a zeleniny či masa. Nůž na chleba je dlouhý, poměrně úzký a opatřený typickým vlnovitým ostřím. S jeho pomocí lze pohodlně krájet pečivo, ale i těsto či oddělovat koláče od plechu.

Nože, vhodné pro profesionální i amatérské kuchaře, jsou vyráběny s vášní a nezaměnitelnou řemeslnou zručností, zatímco užity jsou jen ty nejkvalitnější materiály. Ostří z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli je velmi tvrdé a odolné proti nárazům, přesto však vyniká svou nízkou hmotností. Ergonomická a ručně leštěná rukojeť je vyrobena z růžového dřeva, odborníky považovaného za jedno z nejlepších dřev, osvědčených při každodenní práci. 

Autor: komerční prezentace