Domácí limonády, prosecco nebo spritz? – hit tohoto léta!

24. července 2017 • 14:00
Prezentace klienta • 

Horko, hic, pařák a …žízeň! Léto je na dosah, tak buďme připraveni! S výrobníkem sycených nápojů TESCOMA myDRINK máte o starost méně. Správný pitný režim celé rodiny je s ním totiž zaručen! Kdo by odolal domácím limonádám či čerstvě vymačkaným šťávám s bublinkami! A co teprve vlahé letní večery s domácím šumivým sektem či koktejlem?

Vždy čerstvé, vždy svěží a vždy z ingrediencí, které si sami vyberete – takové budou nápoje připravené ve výrobníku sycených nápojů TESCOMA myDRINK. Na rozdíl od jiných „sodamakerů“ jde v myDRINK výrobníku připravit čerstvou nejen sodu, ale i sycené nápoje z čerstvě vymačkaných citrusových plodů, domácí limonády i sekt, a to přímo v láhvi!

To je umožněno díky unikátnímu uzávěru lahve se 2 odvzdušňovacími ventily. Modrý ventil je určený pro rychlé odvzdušnění sody, která při otevření ventilu nepění, šedý ventil pak pro pomalé a kontrolované odvzdušnění všech ostatních ochucených nápojů.

Součástí balení je řada receptů jak pro přípravu klasických sycených nápojů, tak osvěžujících míchaných nápojů, jako jsou např. Gin Fizz, Aperol spritz, Hugo apod.

Navíc je náš „sodamaker“ vybaven unikátním odšťavňovačem, se kterým pohodlně vymačkáte čerstvou šťávu z citrusových plodů přímo do láhve.

A pro milovníky prosecca či šumivého sektu máme také skvělou zprávu – lehce si je s naším pomocníkem vyrobíte z bílého či růžového vína. Ideální také pro přípravu vinných střiků!

Jedna bombička s náplní CO2 postačí pro přípravu až 85 l sycených nápojů a náhradní lze jednoduše dokoupit.

Výrobník sycených nápojů TESCOMA myDRINK. Vynikající pro přípravu čerstvé sody, osvěžujících ovocných a zeleninových nápojů, domácích limonád, šumivého sektu, vinných střiků apod., všechny nápoje lze bublinkami nasytit přímo v láhvi a ihned podávat. Univerzální bombička s náplní CO2 pro přípravu cca 85 litrů nápojů je součástí balení, stejně tak i návod k použití s recepty. Cena 2999 Kč, zakoupíte v prodejních centrech TESCOMA nebo na www.eshop.tescoma.cz

Letošní léto, to bude prostě perlit!