Pečujte o svou myčku a vyhněte se drahým opravám

19. března 2024 • 02:00
Prezentace klienta • 

Věděli jste, co může způsobit usazování vodního kamene a nečistot v myčce? Během letošního jarního úklidu věnujte pozornost také údržbě myčky a vytvořte si návyk, který vám pomůže vyhnout se nákladným opravám. Somat Power Experts aditiva nabízí řešení pro dlouhodobou péči o vaši myčku nádobí.

Voda z vodovodu obsahuje vodní kámen, který může zanechat zbytky na nádobí a uvnitř myčky. Bez řádné údržby se mohou časem zanášet i mycí ramena, filtry, vodní čerpadlo anebo hadice. Kromě toho se v myčce nádobí hromadí během běžných cyklů nečistoty a mastnota, které způsobují zápach nebo špatně umyté nádobí.

Somat Power Experts aditiva nabízí řešení všech typů problémů. Používáním Somat Anti-Limescale čisticích tablet jednou za měsíc bojujete proti vodnímu kameni pro dokonale čistou myčku nádobí. Navíc Somat čisticí tablety na pravidelnou údržbu myčky odstraňují mastnotu, matnost, zápach a nahromaděné nečistoty v myčce. Jednoduše vložte čisticí tabletu na dno naplněné myčky předtím, než ji zapnete na požadovaný cyklus. Produkt je navržený na používání během standardních mycích cyklů spolu s nádobím, což vám umožňuje šetřit vodu a energii. Pro ekologičtější volbu čisticího prostředku do myčky je Somat čistič myčky dodáván v plastovém blistru, který obsahuje 100% recyklovaný plast.

Pro kompletní péči o myčku nádobí používejte také Somat Intenzivní čistič myčky nádobí jednou za tři měsíce. Zajistí nejen odstranění silného vodního kamene z těžko přístupných míst, mycích ramen nebo hadic, ale i hygienickou čistotu uvnitř myčky. Díky svému praktickému háčku je vhodný do každé myčky.

Pokud nacházíte na nádobí skvrny od vody, je matné, nebo vaše myčka dokončí cyklus a nádobí je stále mokré, zvažte přidání leštidla. Somat leštidlo působí proti skvrnám od vody a zajišťuje zářivý lesk. Díky vylepšenému složení na ochranu skla zažijí vaše sklenice a nádobí extra rychleschnoucí efekt i svěží citronovou vůni. Je obzvlášť účinné na plastech. Láhev je navíc vyrobená ze 100% recyklovaného plastu, závod pracuje se 100% obnovitelnou elektřinou a výroba má nulový podíl odpadu na skládkách.