Kaufland je Ambasadorem kvality za rok 2021

Kaufland je Ambasadorem kvality za rok 2021
Privátní značky Kauflandu získávají každoročně řadu ocenění • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.
20. ledna 2022 • 08:00
Prezentace klienta • 

Kaufland se stal Ambasadorem kvality České republiky za rok 2021. Obchodní řetězec získal ocenění v kategorii soukromý sektor. Soutěž je organizována pod záštitou České společnosti pro jakost.

Oceněny byly zejména aktivity společnosti při propagaci kvality, podpora inovací, výrazná společenská odpovědnost a důraz na udržitelné podnikání. Zároveň byly hodnoceny také ekonomické výsledky, efektivita procesů a nastavení přístupů ke kvalitě. Porota ocenila také projekty týkající se zaměstnanců, hospodářských výsledků, zákaznického servisu a aktivitu v oblasti celospolečenské odpovědnosti či vztahy s lokálními dodavateli.

Vyškolený personál vždy rád poradí zákazníkům s jejich výběrem Vyškolený personál vždy rád poradí zákazníkům s jejich výběrem • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Důraz na kvalitu

Společnost Kaufland klade důraz na kvalitu ve všech oblastech. Ať už se jedná o široký sortiment kvalitních produktů, čerstvost, moderní nákupní prostředí nebo jedinečný zákaznický servis. Jako jediný řetězec u nás se pyšní vlastním masozávodem. Jeho masné výrobky K-Mistři od fochu z Modletic! sbírají každoročně produktová ocenění za kvalitu. Oblíbené jsou i produkty dalších privátních značek tohoto řetězce jako například K-Jarmark, K-Favourites či K-Classic. Každoročně zvyšuje i nabídku od lokálních dodavatelů, jejichž produkty najdete napříč celým sortimentem. Zákazníci během svého nákupu mohou využívat moderní technologie jako je například K-Scan nebo samoobslužné pokladny.

Nakupování se službou  K-Scan je rychlé, pohodlné a navíc hygienické Nakupování se službou K-Scan je rychlé, pohodlné a navíc hygienické • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Společenská odpovědnost jako základ

Obchodní řetězec i v oblasti celospolečenské oblasti podniká velké množství aktivit. Do všech svých prodejen a provozoven instaloval defibrilátory, které za jeden rok pomohly zachránit 5 lidských životů. Omezuje plýtvání potravinami a celoročně daruje potraviny potravinovým bankám. Nezapomíná ani na podporu charitativních organizací napříč celou republikou. Kaufland je také zapojen do řady aktivit, které přispívají k ochraně životního prostředí. Dlouhodobě snižuje množství plastového odpadu nebo provozních emisí. Udržitelnost je prioritou i při stavbě nových prodejen nebo při modernizaci těch stávajících.

Cena Ambasador kvality je určena pro všechny organizace podnikatelského sektoru, které nadstandardně dbají na zajištění kvality svých produktů a služeb, chovají se odpovědně a dále aktivně napomáhají k šíření a propagaci kvality. Ocenění uděluje Česká společnost pro jakost, která dlouhodobě usiluje o rozvoj a popularizaci nástrojů managementu kvality a systémů řízení.

Titul Ambasadora kvality České republiky uděluje každoročně Česká společnost pro jakost Titul Ambasadora kvality České republiky uděluje každoročně Česká společnost pro jakost • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.