Kam pro kvalitní maso? Zkuste mistrovské kousky z Modletic

Kam pro kvalitní maso? Zkuste mistrovské kousky z Modletic
Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.
26. ledna 2022 • 06:00
Prezentace klienta • 

Jak si užít masopust s tím nejkvalitnějším masem a masnými produkty? Víte, že Kaufland má jako jediný obchodní řetězec u nás vlastní masozávod? Celý proces výroby má tak pod kontrolou.

Od pečlivého výběru masa od prověřených dodavatelů až po distribuci do jednotlivých prodejen. Díky tomu jsou všechny výrobky zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. V Modleticích u Prahy zpracovávají vepřové a hovězí maso zkušení řezničtí mistři, kteří mají úctu k surovině a tradici řemesla. Pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic! připravují více než 110 produktů, například různé druhy čerstvého hovězího nebo vepřového masa, mletá masa, čerstvé klobásy či uzená masa. Kvalitu značky dokazuje i řada produktových ocenění.

Uzené podle Českých cechovních norem

Chuť uzeného masa k masopustu patří. Loňské novinky řady uzených mas privátní značky K-Mistři od fochu z Modletic!, opět získaly ocenění Volba spotřebitelů 2021– Nejlepší novinka. Obsahují minimálně 90 % masa, jsou vyrobena podle Českých cechovních norem, uzena na bukových štěpkách a jsou bez zvýrazňovačů chuti. Po uzení jsou zabalena a ihned distribuována do prodejen Kaufland. K předloňským 12 oceněným produktům přibyly loni další čtyři - Kořeněná vepřová žebírka, Maďarská pikantní žebírka, Premium uzený bok a Oravská slanina.

Masa jsou uzena na bukových štěpkách a neobsahují zvýrazňovače chuti Masa jsou uzena na bukových štěpkách a neobsahují zvýrazňovače chuti • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Čerstvé klobásy v hlavní roli

Klobásy z modletického masozávodu jsou vyráběny podle tradičních receptur s vysokým obsahem masa. Neobsahují zvýrazňovače chuti a jsou v přírodním skopovém nebo vepřovém střívku. Navíc splňují České cechovní normy. Na výběr je z mnoha příchutí – například Hovězí klobása, Vepřová klobása s cibulkou či Vinná klobása, která je vyráběna podle původní receptury z roku 1955 a s Veltlínským vínem z Vinařství Bzenec. Nevinná klobása z Modletic získala v loňském roce ocenění Česká chuťovka 2021.

Klobásy z modletického masozávodu si zákazníci oblíbili Klobásy z modletického masozávodu si zákazníci oblíbili • Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Masné produkty od K-Mistrů od fochu z Modletic! najdete v čerstvých pultech nebo balené v chladicích boxech ve všech prodejnách Kaufland.