Deník Veganky: Zdravá domácí granola, která vydrží až dva týdny!

Video se připravuje ...
6. dubna 2018 • 10:30

Vločky, semínka, ořechy a pár dalších ingrediencí vykouzlí zdravou a lahodnou snídani. Naučte se připravovat domácí granolu, která je levnější než z obchodu a chutná skvěle i jen tak samotná.

Pokud ráno spěcháte a nezbývá vám moc času na přípravu snídaně, zapékané müsli je přesně tip pro vás. Oproti kupované směsi máte maximální přehled o tom, co obsahuje, a můžete ji vyladit dle vlastní chuti. Aby byly výsledné hrudky dostatečně velké, budete potřebovat směs oříšků, které zrovna máte doma, a pokud použijete místo ovesných vloček pohankové, bude granola navíc bezlepková.

Granola je rychlá a jednoduchá! Přesvědčte se o tom ve videu v úvodu článku, kde vás přípravou provede Jarmila Červená, autorka veganského blogu Jarmila Sweet.