Audiobraní přináší 50% slevy. Vyberte si audioknihy podle svého gusta a ušetřete

6. září 2023 • 00:00

Vaření, večerní relax i dlouhou cestu do práce zpříjemní audioknihy. Ať už jste jejich příznivci a chcete rozšířit svou sbírku příběhů, nebo jim teprve přicházíte na chuť, je tu akce právě pro vás.

Září je na Audiotece již tradičně spojeno s Audiobraním. Letos během něj největší audioknižní platforma v Česku nabídne přes 300 titulů, které můžete pořídit o polovinu levněji, než je jejich původní cena. Ve výběru jsou zastoupena díla napříč žánry. Na své si tak přijdete, ať holdujete detektivkám, dáváte přednost společenské próze nebo si chcete rozšířit obzory a zapracovat na svém rozvoji.

Akce je rozdělena na tři etapy, každá přitom nabídne jiné audioknihy. Nová kolekce bude uvedena vždy ve středu, poslední se představí 20. září. Web Audioteky proto raději sledujte průběžně, aby vám nic zajímavého neuniklo. Z titulů, které jsou se slevou k dispozici v právě probíhající první etapě, patří k našim tipům nové díly rozhlasové klasiky, série detektivních příběhů a audiokniha, která vám pomůže odhalit časté mýty týkající se vztahů.

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser: Tlučhořovic rodinka – nové díly 

Audioteka je nejen významným distributorem, ale také producentem audioknih včetně audioseriálů a audioshow. Zázemí pro natočení jedenadvaceti dílů v ní našli i tvůrci legendární Tlučhořovic rodinky. Při jejich poslechu si naplno užijete neutuchající energii, humor a herecké mistrovství Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse. Zatímco v minulosti se jednotlivé díly postupně zkracovaly na pouhých pět minut, tato série nabízí čtvrthodinový formát, v němž Tlučhořovi kdysi začínali. Prostor tak opět dostávají některé oblíbené postavy, s nimiž se tvůrci i příznivci seriálu museli v minulosti dočasně rozloučit. Příběhy jako vždy reagují na aktuální situaci. Ani Tlučhořovým se tak nevyhnou problémy genderové identity nebo hnutí Me Too. Pokusí se dokonce zprostředkovat schůzku Biden – Putin na neutrální půdě svého žižkovského bytu.

Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy • Autor: Audioteka CZ

Vlastimil Vondruška: Zločiny s pečetí modré krve 

Jedná se o speciální edici bez hudebních předělů a podkresů. Přináší soubor čtyř příběhů tak, jak je sestavil sám autor. Všechny spojuje postava královského písaře Jiřího Adama z Dobronína, který se pouští do vyšetřování detektivních případů. Komplet zahrnuje tituly Boskovická svodnice, Velhartické pastorále, Otrávený pohár a Smrt mučednice. Všechny je načetl Jan Hyhlík.

Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy • Autor: Audioteka CZ

Honza Vojtko: Vztahy a mýty 

Pro vztah musíš něco vytrpět! Rozhodně mu nesmíš psát první! Také stále žijete v zajetí osvědčených rad, které mají zlepšit vaše vztahy? Nebo jde jen o mýty, které okolí podává jako prověřená fakta, ale skutečnost je jiná? Zjistěte víc. Pořiďte si tuto audioknihu s výstižným podtitulem Párová terapie do uší. V podání samotného autora Honzy Vojtka vás seznámí s nejčastěji tradovanými pohádkami o vztazích. S nadhledem, a přitom odborně objasní, do jaké míry dobře míněným radám naslouchat. A hlavně vám pomůže získat tolik potřebný klid.

Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy Audiobraní na audioteka.cz přináší 50% slevy • Autor: Audioteka CZ

Pohodlně s aplikací Audioteka

Ať už zvolíte některý z titulů se slevou, nebo jiný z bohatého katalogu, který čítá na 8 000 audioknih, využijte k jeho poslechu aplikaci Audioteka. Má řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Ovládat ji můžete přes hodinky Apple Watch nebo s pomocí Alexy. Než si titul pořídíte, můžete se v bezplatné ukázce sami přesvědčit, zda vám jeho zpracování vyhovuje. Více na www.audioteka.cz.

Autor: Reklama