Užijte si pravou chuť vína s jedinečným kapesním nožem

Užijte si pravou chuť vína s jedinečným kapesním nožem
Autor: www.victorinox.cz
10. listopadu 2017 • 00:00
Prezentace klienta • 

Pravá zábava často začíná okamžikem otevření lahve s vínem. Pokaždé však stojí v cestě stejná překážka, nutnost odstranit korek. Pokud patříte mezi ty, které nebaví nosit otvírák vždy po ruce, tato novinka vás může přesvědčit. Jde totiž o kombinaci praktické funkčnosti a elegantního designu a potěší jak znalce dobrého vína a sběratele, tak i nadšence pikniků pod širým nebem.

Jak že se to říká? In vino veritas: Ve víně je pravda! Pravda také je, že vývrtky vyrobené touto rodinnou švýcarskou společností prokázaly svou funkčnost a kvalitu milionkrát. Díky pevnému jádru a některým inovacím je však novým mistrem na otevírání lahví nůž Wine Master.

Nůž Wine Master o rozměru 130 milimetrů je posledním přírůstkem do rodiny Ranger Wood. Jako jejích dalších členů je i jeho součástí pevná a všestranná stabilní čepel, kterou vystřelíte stisknutím symbolu Victorinox.

Autor: www.victorinox.cz"

Atraktivním novým prvkem nože Wine Master je nápadně elegantní a extra dlouhá vývrtka, která má tvar kužele. Nůž obsahuje nejen vývrtku, ale také páku pro snadné vytáhnutí korku z hrdla láhve, a protože ho potřebujete zachovat ostrý (přeci jen s ním ještě potřebujete nakrájet bagetu a sýry), je Wine Master vybaven ještě krátkou, zakřivenou čepelí s vlnitými okraji pro řezání a vyjímání fólie na korku.

Kapesní nůž Wine Master je dostupný ve dvou variantách – ve světle či ořechově hnědé. Vyroben je z olivového dřeva, ukládá se do pouzdra z luxusně zpracované kůže.