Tápete, co dát blízkým k Vánocům? Máme tipy pro každého

  • 23. listopadu 2023 • 00:00

    U některých blízkých máte hned jasno. Znáte je jako své boty a víte, co je pod stromečkem potěší. Čím ale obdarovat ty, u kterých si nevíte rady? Podívejte se na neotřelé dárky, se kterými zabodujete.

    Čtěte dál. Na každé straně vás čeká jeden zajímavý dárek.

  • Pro radost i pro přírodu

    Autor: Veolia"

    Potěšte nákupem originálních dárků sebe nebo své blízké a zároveň podpořte ochranu našich mokřadů. Předměty malých českých výrobců spojuje design, funkčnost a kvalita. Společně vracíme vodu přírodě! Pořídíte zde.

  • Automatický kávovar pro nejvybranější jazýčky

    Autor: BEKO"

    Zpříjemněte si rodinné vánoční chvilky lahodnou kávou. Díky automatickému kávovaru Beko připravíte kávu stiskem jednoho tlačítka, a přitom bez kapslí! Výběr typu kávy vám usnadní barevný dotykový displej. Další funkce, jako je třeba nahřívání šálku, jsou příjemným bonusem navíc.

  • Přírodní kosmetika Botanicus

    Autor: Botanicus"

    Originální vánoční dárky pro vaše blízké s českou přírodní kosmetikou Botanicus. Vybírat můžete z široké nabídky našich produktových řad a výrobků péče o tělo. Rádi vás uvítáme v našich kamenných obchodech nebo nakupujte z pohodlí domova zde na e-shopu.

  • Muzeum fantastických iluzí

    Autor: Muzeum fantastických iluzí"

    Fascinující svět optických klamů se 150 interaktivními zábavnými exponáty v největším muzeu trikových iluzí v Praze. Perfektní zábavu si tu užije opravdu každý bez rozdílu věku. Vydejte se za jedinečným zážitkem do nejzábavnějšího českého muzea. Pořídíte si legrační fotky a videa. Dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí a nebudete věřit vlastním očím! Nezapomenutelný zážitek pro své blízké seženete zde.

  • Po čem každá kapsa touží

    Autor: Samsung"

    Skládací telefon s ohebným displejem Samsung Galaxy Z Flip5 je na první pohled obyčejný smartphone, který však jedním klapnutím přeměníte v praktický a kompaktní doplněk. Je sám sobě stativem, takže na něm bez problému zvládnete i hands-free selfies. Pořídíte zde.

  • Výhodné balení Ocuvite LUTEIN Forte

    Autor: Bausch Lomb"

    Dopřejte sobě i svým blízkým prémiovou péči s luteinem, vitaminy a zinkem, přispívající k udržení optimálního stavu zraku. K dostání ve všech lékárnách. 60+30 tablet na www.ocuvite.cz.

  • Darujte kouzlo něžné péče NIVEA

    Autor: Nivea"

    Balíček něžné růžové péče vás potěší příjemnou vůní růží. Sprchový gel péči započne už ve sprše. Podpaží ochrání a osvěží kuličkový antiperspirant a o pokožku se postará tělové mléko. A třešnička na konec? Labello balzám zbarví rty do jemné růžové, takže budou prostě k zulíbání. Dárkovou tašku s kosmetikou plnou růží od NIVEA pořídíte zde.

  • Dixit – Rodinná desková hra plná fantazie

    Autor: ADC Blackfire Ent"

    Máte rádi pohádky? Vyžíváte se v hádankách? Pak vyzkoušejte Dixit – hru, kterou si okamžitě zamilujete. A nejenom vy, ale celá vaše rodina.

    Dixit je neuvěřitelně zajímavá hra, která nadchne všechny – dospělé i děti od 8 let. Je ideální pro rodiny s dětmi, ale své místo si určitě najde i na akcích s vašimi přáteli.  Hra podporuje komunikaci mezi lidmi tím, že uvolňuje jejich představivost. Více informací najdete zde.

  • Belgické pralinky Cachet-600 G

    Autor: Belvec"

    Luxusní směs pralinek – absolutní špička belgické kvality. Bonboniéra obsahuje kvalitní belgické pralinky z bílé, mléčné i hořké čokolády s příchutí lískových oříšků, malin a višně. Vyrobeno v Kosher podmínkách. Svým blízkým ji koupíte zde.

  • Skvělý pomocník do každé domácnosti

    Autor: BLAKAR"

    Precizně vysáté a vytřené podlahy v jednom kroku. Nechte úklid podlah na robotovi. HOBOT LEGEE 7 za vás podlahy kompletně vysavaje i vytře dvěma kmitajícími mopy. HEPA filtr nepustí zpět do ovzduší místnosti prach ani žádné alergeny. LEGEE vaše podlahy perfektně uklidí. Ovládat ho můžete pomocí chytré aplikace v českém jazyce. Mluvit na vás bude LEGEE 7 také česky.

    Cena 13.990 Kč, více najdete zde.

    Autor: BLAKAR"

  • APIVITA BeeVine Elixir Lift Serum zpevňující liftingové sérum, 30 ml

    Autor: Dr. Max"

    Koncentrované složení tohoto séra působí jako elixír pro okamžité omlazení a zjemnění pleti. Obsažený komplex PROPOLIFT s polyfenoly vinné révy a propolisem se zaměřuje na obnovu kolagenu v pleti. Darujte krásu. Pořídíte zde

  • Úsporná sušička, se kterou máte víc času pro sebe

    Autor: BEKO"

    Nekažte si doma vánoční atmosféru překážejícím sušákem a pořiďte si parťáka ve formě mimořádně úsporné sušičky prádla. Spolehlivě, a přitom šetrně usuší prádlo a ušetří váš čas i práci. Její parní funkce usnadní žehlení a osvěží prádlo bez nutnosti praní.

  • Pánská lyžařská bunda

    Autor: INTERSPORT"

    Ikonická lyžařská bunda Spyder Leader vás ochrání za všech podmínek. Bunda je zdokonalena zcela novou 360° strečovou technologií EXO SHIELD a 20k laminátem DERMIZAX®, vyrobeném z recyklovaného nylonu. Pro milovníky a znalce Spyderu zůstala zachována izolace PrimaLoft® Silver Eco, zipy YKK® AquaGuard® a vnitřek Silver Chassis s cílenými vnitřními strečovými panely. Skvělou pánskou lyžařskou bundu pořídíte zde.

  • Dárek, který potěší

    Autor: Spa Hotel Děvín"

    Nejlepší dárek je ten, na který budete dlouho vzpomínat. Nechte se hýčkat při Wellness & Relax pobytech v nádherném prostředí města s nejčistším ovzduším. Vyberte si ze široké nabídky wellness balíčků nebo si můžete zvolit pobytový či hodnotový voucher.

  • Dr. Max Complex 6 Active XXL 270 tbl

    Doplněk stravy Doplněk stravy • Autor: Dr. Max

    Potěší sportovce, seniory i všechny, kteří denně namáhají svůj pohybový aparát. Obsahuje 6 látek v unikátní kombinaci – glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronát sodný, kolagen typu II a vitamin C. Pořídíte zde

  • Darujte zážitek

    Autor: Divadlo Lucie Bílé"

    Dárkovým poukazem do Divadla Lucie Bílé můžete pod stromečkem překvapit své nejbližší, přátele, obchodní partnery nebo kolegy v práci. Postaráte se jim o příjemný zážitek, na který jen tak nezapomenou.

    Poukazy pořídíte na pokladně divadla nebo zde.

  • Nuance Glamour Beauty Oil, 100 ml

    Autor: Dr. Max"

    Nadstandard pro celé tělo. 100% přírodní multifunkční olej, vhodný pro obličej, tělo i vlasy. Poskytuje hydrataci, regeneraci a výživu díky komplexu přírodních olejů a aktivních látek v nejvyšším stupni koncentrace a čistoty. Pořídíte zde

  • Módní overal na svahy

    Autor: INTERSPORT"

    Dámský lyžařský overal Supremacy značky DARE2B je vyroben z lehké, nepromokavé a prodyšné tkaniny, která vás na sjezdovce udrží v teple a suchu. Kombinéza je vybavena kompletními lyžařskými funkcemi a má nastavitelnou kapuci s odnímatelným lemem z umělé kožešiny. Koupíte zde.