Nezbytnost pro každého foodie nadšence: podmanivě vášniví roboti KitchenAid

20. listopadu 2018 • 00:00
Prezentace klienta • 

Pokud máte na palci puchýř z od horké pánve, kolem pasu ušpiněnou zástěru, ve vlasech stopové množství práškového cukru a kolem okraje kuchyňské linky zapomenutý moučný prach…

Pokud usínáte s myšlenkou na snídani a snídáte s myšlenkou na oběd. Pokud máte ve spíži vždycky zaručeně pár ingrediencí, ze kterých jako zázrakem vykouzlíte tříchodové menu a pokud pro vás nákup čerstvých potravin nepředstavuje otravnou povinnost, ale relaxační rituál, pak vykazujete známky typického foodie a něco byste měli vědět.

Být foodie není jenom póza a pěkná fotka na Instagramu, je to životní styl. Je to způsob uvažování a přesvědčení, že na každém jídle záleží. Pokaždé, když jdeme jíst, je to příležitost, jak se odvděčit svému tělu za to, jak náročnou práci pro nás každý den odvádí.

Jako pravý foodie využijete tuto příležitost, na chvíli se zastavíte a budete vnímat dobré jídlo každou buňkou svého těla. Máme pro vás tipy, jak si přípravu jídla užívat od začátku do konce, a to díky úžasným pomocníkům do kuchyně.

Kuchyňský robot KitchenAid Artisan

Legendární klasika a absolutní must have pro každého, kdo rád tvoří a experimentuje. S bohatou nabídkou příslušenství můžete krájet, strouhat, hníst, šlehat i mixovat. Vybírejte mezi světlými, tmavými, výraznými i decentními barvami, ale KitchenAid v červené metalíze, to je krása, která vynikne v každé kuchyni.

Blender mixér KitchenAid

Lahodná krémová smoothie, energetické freshe, pesta, ale i dětské přesnídávky a příkrmy připravíte se stolním mixérem raz dva. Vysoce výkonný motor s 10letou zárukou v mžiku oka vytvoří pyré či koktejl. Mixování odlehčí váš jídelníček a vy se budete cítit skvěle.

Rychlovarná konvice KitchenAid

Pro přípravu povzbudivé kávy nebo vybraného uklidňujícího čaje je velmi důležitá teplota vody. Klasické rychlovarné konvice vodu převaří na standardních 100 °C a vy svůj oblíbený nápoj zaléváte zbytečně horkou vodou, která může zabránit rozvinutí vůně a chuti. Voda o teplotě 100 °C se používá na zalití pouze černého a ovocného čaje. Pro přípravu zeleného čaje je ale třeba voda horká na 60 – 80 °C a na přípravu bílého čaje 70 – 80 °C.

Nejlepší teplota vody pro přípravu kávy je 92 °C. Při zalití kávy vařící vodou se do nápoje uvolňují rezidua z pražení.

Toaster KitchenAid

Je ospalé sobotní ráno a celá rodina přichází do kuchyně, kde voní měkké máslo, letní marmeláda, rajčata ze zahrádky, farmářský sýr a čerstvě opražený chléb. Toaster KitchenAid se rychle stane oblíbeným nástrojem v kuchyni, protože nabízí rychlou a přesto velmi chutnou variantu přípravy snídaní a večeří.

Rok 2019 bude rokem značky KitchenAid. Oslaví totiž své 100. narozeniny. Připojte se k veselí nákupem některého z těchto úžasných pomocníků, které jsou skvělé i jako inspirace na dárek k Vánocům. Mnohem více najdete na e-shopu Popasta.cz.