Logo magazínu

Vlašské ořechy, po kterých se jen zapráší: Obalte je v karamelu, čokoládě nebo koření

1 / 13
Prohlédnout znovu

Vlašské ořechy, po kterých se jen zapráší: Obalte je v karamelu, čokoládě nebo koření

Vlašské ořechy | iStock
Spolu s vlašskými můžete opražit i další druhy ořechů | iStock
Ořechy v karamelu | iStock
Kořeněné vlašské ořechy | iStock
Ořechy v cukru se sušeným ovocem | iStock
Ořechy se skořicí | iStock
Ořechy a med jsou výborná kombinace | iStock
Výborné jsou ořechy namáčené do rozehřáté čokolády | iStock
Vlašské ořechy patří mezi superpotraviny. Odborníci jich doporučují každý den sníst šest. | iStock
Aby byly ořechy křupavější, můžete je předem opražit nasucho na pánvi | iStock
Video se připravuje ...
Ořechy můžete opražit také na plechu nebo v pekáčku ve vyhřáté troubě | iStock
Čerstvé vyloupané vlašské ořechy mívají sladkou chuť | iStock