Vlašské ořechy, po kterých se jen zapráší: Obalte je v karamelu, čokoládě nebo koření
3
/
13
Prohlédnout znovu
Vlašské ořechy, po kterých se jen zapráší: Obalte je v karamelu, čokoládě nebo koření
Vlašské ořechy
|
iStock
Spolu s vlašskými můžete opražit i další druhy ořechů
|
iStock
Ořechy v karamelu
|
iStock
Kořeněné vlašské ořechy
|
iStock
Ořechy v cukru se sušeným ovocem
|
iStock
Ořechy se skořicí
|
iStock
Ořechy a med jsou výborná kombinace
|
iStock
Výborné jsou ořechy namáčené do rozehřáté čokolády
|
iStock
Vlašské ořechy patří mezi superpotraviny. Odborníci jich doporučují každý den sníst šest.
|
iStock
Aby byly ořechy křupavější, můžete je předem opražit nasucho na pánvi
|
iStock
Video se připravuje ...
Ořechy můžete opražit také na plechu nebo v pekáčku ve vyhřáté troubě
|
iStock
Čerstvé vyloupané vlašské ořechy mívají sladkou chuť
|
iStock