Nejlepší recepty na boršč: S masem, vegetariánský, pravý ukrajinský, bílý i chalupářský
5
/
9
Prohlédnout znovu
Nejlepší recepty na boršč: S masem, vegetariánský, pravý ukrajinský, bílý i chalupářský
Ukrajinský boršč se podává se zakysanou smetanou a buchtami zvanými pampuški
|
iStock
V Rusku se k boršči podává žitný chleba
|
iStock
Základem boršče bývá červená řepa nebo řepný kvas
|
iStock
V Polsku se na Vánoce připravuje speciální boršč s malými plněnými taštičkami
|
iStock
Studený boršč zvaný chlodnik se podává s vařenými bramborami
|
iStock
Polský bílý boršč patří mezi tradiční velikonoční speciality
|
iStock
Do tradičního boršče patří trochu zakysané smetany
|
iStock
Zeleninový boršč
|
iStock
Video se připravuje ...