Logo magazínu

Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků

5 / 13
Prohlédnout znovu

Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků

Dušičkové pečivo může mít různé tvary | iStock
Často se dělávalo ve tvaru kynutých bochánků | iStock
Video se připravuje ...
Dušičkové pečivo ve tvaru věnečků ze dvou pramenů | iStock
Dušičkové pečivo ve tvaru bochánků | iStock
Dušičkové pečivo se dělávalo i ve tvaru různě velkých rohlíků | iStock
Dušičkové rohlíky sypané mákem | iStock
Pečivo se často plnilo povidly, kterých bylo na podzim dost | iStock
Častou přísadou při pečení dušičkového pečiva byl mák | iStock
Těsto se musí nechat dobře vykynout | iStock
V Mexiku se na Dušičky peče chléb mrtvých – pan de muerto | iStock
Na Dušičky chodí lidé zapalovat na hroby svíčky | iStock
Video se připravuje ...