Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
3
/
13
Prohlédnout znovu
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo může mít různé tvary
|
iStock
Často se dělávalo ve tvaru kynutých bochánků
|
iStock
Video se připravuje ...
Dušičkové pečivo ve tvaru věnečků ze dvou pramenů
|
iStock
Dušičkové pečivo ve tvaru bochánků
|
iStock
Dušičkové pečivo se dělávalo i ve tvaru různě velkých rohlíků
|
iStock
Dušičkové rohlíky sypané mákem
|
iStock
Pečivo se často plnilo povidly, kterých bylo na podzim dost
|
iStock
Častou přísadou při pečení dušičkového pečiva byl mák
|
iStock
Těsto se musí nechat dobře vykynout
|
iStock
V Mexiku se na Dušičky peče chléb mrtvých – pan de muerto
|
iStock
Na Dušičky chodí lidé zapalovat na hroby svíčky
|
iStock
Video se připravuje ...