Co je lepší? Kypřicí prášek, nebo jedlá soda?
3
/
13
Prohlédnout znovu
Co je lepší? Kypřicí prášek, nebo jedlá soda?
Soda bicarbona je 3x silnější než kypřicí prášek
|
iStock
Kypřicí prášek obsahuje sodu, vinný kámen nebo fosforečnan a škrob
|
istockphoto
Muffiny pečte s kypřicím práškem
|
iStock
Citronová limonáda – sem soda patří
|
istockphoto
Škrob v kypřicím prášku usnadňuje skladování
|
istockphoto
Vláčný piškot pečte bez kypřidel, jen poctivým vyšleháním vajec
|
iStock
Jedlou sodu využijete nejen v kuchyni
|
iStock
Na bublaninu je prášek do pečiva ideální
|
iStock
Piškotové těsto bez kypřidel
|
iStock
Prášek do pečiva se hodí do lívanců a vaflí
|
iStock
Sodou se kypří například sušenky
|
iStock
Rozhodněte se, zda chcete bábovku kypřit práškem do pečiva, nebo poctivě vyšlehat vejce
|
iStock
Zjistíte-li při pečení, že vám prášek do pečiva chybí, vyrobte ho ze sody a kyselé sloučeniny
|
iStock